PC vs Konzoly - koniec herneho PC??
konzola vs. PC kvoli hram?
hry hrajem malo kedy... aj ked 75% mojich spoluziakov je strasnych gamblerov...
konzola je pre mna zbytocna investicia.. a je pre blbych...
PC ma schopnost vam zvysit adrenalin, ne pri hrach, ale pri HW/SW problemoch... to je skutocni adrenalin...
ked z low-endu vyzmikate na 3D mark o 1000bodov viac... a stale drzi..
..............
sice nebranil by som sa tomu, kebyze mi niekto kupi konzolu...
ale stale budu vyrabat hry pre PC.....
...............
jo a este konzola ma blbe automaticke zameriavanie...
si neviem predstavit hrat S.T.A.L.K.E.Ra na konzole...
PC ma schopnost vam zvysit adrenalin, ne pri hrach, ale pri HW/SW problemoch... to je skutocni adrenalin...
..............
...............
- PeRi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Vykon ta nemusi zaujimat ved hry su optimalizovane, ale poviem ti, ked nemas kvalitny TV tak by som o x-boxe velmi neuvazoval uz len kvoli velmi zlemu obrazu ...
CPU: AMD RYZEN 5 3600@ 4400Mhz| Cooler: Silverstone PF240W PermaFrost | MoBo: ASUS TUF Gaming B-550 Plus | RAM: Patriot Viper Steel Series 16 GB KIT DDR4 3733 Mhz CL17 | GPU: GIGABYTE RTX 3060Ti EAGLE OC | PSU: Seasonic Focus GX 650 W Gold | SSD1: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB | SSD2: Kingston A400 240 GB | HDD: Samsung 1TB | Mouse: Logitech G3 | Case: Phanteks Eclipse P400A
xbox elite: (ten naj)
http://www.tpd.sk/katalog/pocitace-a-pr ... etail=1477
konzoly su podstatne slabsie podla parametrou ako H-E PC.. ale taky herny vykon?.. to bude asi tym ze su hry site na mieru... a zadny mrkvosoft.. len vsetok vykon na hru...
ak som daco dobabral opravte ma
http://www.tpd.sk/katalog/pocitace-a-pr ... etail=1477
konzoly su podstatne slabsie podla parametrou ako H-E PC.. ale taky herny vykon?.. to bude asi tym ze su hry site na mieru... a zadny mrkvosoft.. len vsetok vykon na hru...
ak som daco dobabral opravte ma
ked zrovna toto povazujes za adrenalin tak skus vyrobit program pre mikropocitac za 45 minut..to je ten pravy adrenalin...zrovna take tie programy ako 3dMArk ma nejak nefascinuju....a ak sa ti podaril taky upgrade a nehras hry tak podla mna to nema vyznam a tym blbym si ty...lacikaboss napísal:konzola vs. PC kvoli hram?
..............
...............
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Ja by som nechcel konzolu ani zadarmo.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- na konzole som sa hral jediny krat aj to bola PS1 - mortal kombat a to bolo tak pred asi 10-timi rokmi od ftedy ani neviem ako to vyzera
- vyrastol som na PC a pri nom aj zostanem...skoda sa o tom aj bavit
- vyrastol som na PC a pri nom aj zostanem...skoda sa o tom aj bavit
Spoiler: ukázať
Nintendo, Sega, Super Nintendo - mal som
aj teraz mam emulatory na PC s tymito konzolami..
tento rok kupujem WII
+ popri tom som sa zbavil mojho DESKTOP pc a kupil si radsej notebook (kvoli prenosnosti -> praci )
aj teraz mam emulatory na PC s tymito konzolami..
tento rok kupujem WII
+ popri tom som sa zbavil mojho DESKTOP pc a kupil si radsej notebook (kvoli prenosnosti -> praci )
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
ved to je najlepsie, hust si svoje a nic ine nepripustit
pointa bola hlavne o tom ze velke spolocnosti ako take pochovavaju hranie na pc - prehnanymi narokmi novych veci, a celkovo prirychlym vyvojom..
dakedy ti vga vydrzala 2-3roky, poslednym casom sa to stale skracuje a skracuje - nevravim o hrach na ktore este ani nevyvinuli dostatocny hw..
pointa bola hlavne o tom ze velke spolocnosti ako take pochovavaju hranie na pc - prehnanymi narokmi novych veci, a celkovo prirychlym vyvojom..
dakedy ti vga vydrzala 2-3roky, poslednym casom sa to stale skracuje a skracuje - nevravim o hrach na ktore este ani nevyvinuli dostatocny hw..
HA! Este sa pamatam ze pred vydanim PS3 sa rozpravalo o tom ze PC-cka pojde dolu hubou lebo ze PS3-ka bude mat taky vykon ze skova do vacku ktorykolvek pocitac a nepotvrdilo sa to ako som hovoril aj ja. Pri konzole mas len jednu vyhodu ( si myslim ja ) ze ked si kupis hru tak mas 100% istotu ze ti pojde ale nic viac. :roll:
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ok, to je pravda, ale kupou konzoly usetris hromadu penazi - das za novu kozolu 10-15k, hras spokojne pat rokov ( ku koncu "zivota konzoly" sice grafika stoji za ho**o, ale hras vsetky hry), kdezto aby si s PC hral vsetko co je na trhu, vystriedas asi 3 generacie PC pocas "zivotneho cyklu" konzolyTomax napísal: Pri konzole mas len jednu vyhodu ( si myslim ja ) ze ked si kupis hru tak mas 100% istotu ze ti pojde
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...