Ano, robis 1 test, platis ale za kazdu prihlasku zvlastLittleMan napísal:tiez som v tomto rocniku, ktory sa chysta na prijimacky na vysku ... viacmenej som rozhodnuty, ze chcem ist do brna, kedze na slovensku nema (podla mojich info) ziadna skola v informatike dobru uroven ...
neviem sa vsak rozhodnut kam presne do brna ...
no a vedel by mi niekto poradit, ktory odbor na muni by odporucal a preco?
ja som sa rozhodoval medzi:
aplikovana infika - aplikovana infika
infika - Pocitacove sitì a komunikace
- Pocitacove systemy a zpracovani dat
a este daco - pokial by som chcel dat prihlasku na viac odborov, robim iba 1x TSP, a platim za kazdu prihlasku
//ake su to tie podmienky na VUT brno?
PS: dnes som pocul nejake info, ze tento rok by mali byt TSP na muni aj v bratislave. Je to pravda ?
//EDIT: na PS som si uz odpoved nasiel: http://www.muni.cz/fi/study/admission/bachelor_test
Odbor ti nepoviem, musis si vybrat ty...bud podla toho, co ta zaujima, ale podla toho, ktory odbor ma pre teba najlahsie povinne predmety... naznacit o com ktory je mozu mozno nejake materialy na fimuni.org... ale ako som vravel, je to viac menej jedno v prvom rocniku... ti, co si dali grafiku, nadavaju, ze cakali modelovanie v maxe a oni ich tam ucia nejake pocitanie
Necakaj, ze na MUNI z teba urobia kodera...bud sa na to po case vyser*s, alebo ta zblbnu a zacnes rozmyslat binarne, budes nosit tricko linux a sestky bryle...
Slovencina je myslim v CR rovnopravna s cestinou, dokonca mi profesor na mail dnes odpisal v slovencine