Call of Duty 4: Modern Warfare
chybne okno pri spusteni Call of dudy 4
pri spusteni COD 4 mi vyskakuje toto okno .skusal som to aj 2x preinstalovat ale vysledok rovnaki .instalacia vzdy prebehla OK.
Ak by niekto vedel co to moze robit, vopred Dakujem za reakciu.
AMD Athlon(tm) XP 2800+ , GeForce 7600 GS ,Memory 1.00 GB ,Doska MSI MS-7021.
Ak by niekto vedel co to moze robit, vopred Dakujem za reakciu.
AMD Athlon(tm) XP 2800+ , GeForce 7600 GS ,Memory 1.00 GB ,Doska MSI MS-7021.
- PeRi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Mozno trochu zbytocna otazka, ale MAS ORIGINAL ? :roll:
CPU: AMD RYZEN 5 3600@ 4400Mhz| Cooler: Silverstone PF240W PermaFrost | MoBo: ASUS TUF Gaming B-550 Plus | RAM: Patriot Viper Steel Series 16 GB KIT DDR4 3733 Mhz CL17 | GPU: GIGABYTE RTX 3060Ti EAGLE OC | PSU: Seasonic Focus GX 650 W Gold | SSD1: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB | SSD2: Kingston A400 240 GB | HDD: Samsung 1TB | Mouse: Logitech G3 | Case: Phanteks Eclipse P400A
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
je to chyba pamete, robi to vtedy ked skape, na druhu stranu uz som videl ze to robilo blbym winom, proste nejak prestane komunikovat s pemotou. skus pozret ci nemas wirus. teraz som daco take lapol na booku a mi vyhadzoval zo srandy take okienka
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Takze riesenie problemu som uz nasiel .Ponukam ho sem .
ØEsENi PROBLeMU SE SPUsTÌNiM
Takze, pokud vam to pise vyse uvedenou hlasku, nebo napøiklad zmìnite nastaveni hry, ona se vypne a nechce naskocit, apod. proveDte tuto zmìnu:
Ve slozce se hrou si najdìte slozku "miles" a v ni soubor "mssmp3.asi". V nìm pøejmenujte pøiponu ".asi" na ".bak", takze to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".
Tohle by mìlo vyøesit vsechny vase problemy.
ØEsENi PROBLeMU SE SPUsTÌNiM
Takze, pokud vam to pise vyse uvedenou hlasku, nebo napøiklad zmìnite nastaveni hry, ona se vypne a nechce naskocit, apod. proveDte tuto zmìnu:
Ve slozce se hrou si najdìte slozku "miles" a v ni soubor "mssmp3.asi". V nìm pøejmenujte pøiponu ".asi" na ".bak", takze to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".
Tohle by mìlo vyøesit vsechny vase problemy.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
no, , sk.rvena .ebla hra
3. den sa neviem napojit na ziadny server, vlastne hra ide sama o sebe, ale akonahle mam zapnuty x-fire, tak hra sa zapne a hned vypne.
tak som preinstaloval hru a aha co mi to spravilo, zrusilo mi to profil, to nic ze som bol 30. lvl - 40 hodin cisteho hrania, sak naco, nefunguje ani vratit to zo zalohy, sak naco. to len tymto mohli tuto hru doxrat ako sa len dalo, btw, hra mi stale nejde ani ked som prisiel o vsetky save :cry2:
3. den sa neviem napojit na ziadny server, vlastne hra ide sama o sebe, ale akonahle mam zapnuty x-fire, tak hra sa zapne a hned vypne.
tak som preinstaloval hru a aha co mi to spravilo, zrusilo mi to profil, to nic ze som bol 30. lvl - 40 hodin cisteho hrania, sak naco, nefunguje ani vratit to zo zalohy, sak naco. to len tymto mohli tuto hru doxrat ako sa len dalo, btw, hra mi stale nejde ani ked som prisiel o vsetky save :cry2:
Watching you ...
Mne sa stalo nasledovne. Hram si hram a zrazu pozeram ze to co mam za level? Ze 29? Divne... idem si to omrknut do Rank&Challenges a tam to je OK. XP tak ako boli, kill, death tiez, dokonca co som mal Classy na perky ktore by som mal mat este locknute pri tomto ranku mi funguju, ale len tie nastavene, zmenit ich nemozem, lebo mi vypise nieco v zmysle ze nie som dost vyspely na take nieco aby som pouzival.... Takze pokracujem opat na lvl55...
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Takze ja mam nasledovny problem.Instol som CoD4 original,a pustim single a ide v poho.Pustim multiplayer dam join a strasne mi to seka nehratelne,ping ukazuje 40-70 co je myslim o.k.Neviem cim to moze byt,napada ma len jedna vec.Klakla mi ramka,tak je na reklamacke a teraz mam len jeden 1 gb modul.Nemate niekto podobny problem?Cim to este moze byt?dik
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
V tvojom pripade, ak mas len 1 GB RAM je to nedostatkom pamate.
Hra na plynuly beh potrebuje omnoho viac volnej pamate, nez ma tvoj system.
Ping 40 - 70 nieje ani nahodou dobry, za dobry ping na hranie online hier povazujem ping 10ms a menej.
Hra na plynuly beh potrebuje omnoho viac volnej pamate, nez ma tvoj system.
Ping 40 - 70 nieje ani nahodou dobry, za dobry ping na hranie online hier povazujem ping 10ms a menej.
Spoiler: ukázať