hladam nazov songu z reklamy...

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

hladam nazov songu z reklamy...

Príspevok od používateľa NemesiS »

RESTECP!
takze....v TV teraz bezi jedna reklama na orange(ta s tymi 2 autami na krizovatke) a hra tam v pozadi krasny song... :BO len netusim, ako sa vola..
vie niekto helpnut?
pls..
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

neviem ci je to presne ona (ta reklama), nakolko malo kukam TV, ale v jednej reklame na Orange co teraz bezi je urcite piesen od The Monkees - Daydream Believer
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
NemesiS
Používateľ
Používateľ

zachariasko to je saman :!: :!:
diky, je to ono scool: :bravo:
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

:wink: nie je za co, aj mne sa ta piesen paci .. som rad ze do reklam davaju aj super "oldies"
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Muhyng
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Muhyng »

ak by si este niekedy hladal daku pesnicku z reklamy, tu je na to specializovana stranka:

http://www.tv-spoty.info/
NemesiS
Používateľ
Používateľ

diky. :wink:
IMO tie oldies su asi najlepsie pesnicky..dnes uz vela peknych piesni nevznika...
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

posledne co vzniklo nove mirec boli pink floyd...odvtedy uz len kopiraky a kopiraky....este aj podzubany depeche mode co tak vychvalovali kopirovali jedna radost....
ked pocujem ze niekto povie personal jesus od depeche mode ma ide urvac :D
ze jaku skladbu vydumali a pritom si syn cernosskeho samana v v new orleans mrmlal v sprche v 1936... :D
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

imho od cias Beatles sa vlastne vsetko na nieco podoba lebo to fantasticke kvarteto vymyslelo v podstate vsetko (ak ste to uz niekde poculi - ano povedal to Lucenic, ale ja som to vravel uz pred nim, len ma nedali do telky :( )

ale to uz je dost OT.. Impulsive mas pravdu stare dobre casy :bravo: este ze sa tie piesne daju zohnat aj v dnesnej dobe, inak by som zrejme nic nepocuval

EDIT: sorry, ta prva veta bola blbo stylizovana tak som ju trochu prerobil
Naposledy upravil/-a zachary v Ut 22. Jan, 2008, 22:26, upravené celkom 1 krát.
PC:
LIVESTRONG
NemesiS
Používateľ
Používateľ

lezgy napísal:posledne co vzniklo nove mirec boli pink floyd...odvtedy uz len kopiraky a kopiraky....este aj podzubany depeche mode co tak vychvalovali kopirovali jedna radost....
ked pocujem ze niekto povie personal jesus od depeche mode ma ide urvac :D
ze jaku skladbu vydumali a pritom si syn cernosskeho samana v v new orleans mrmlal v sprche v 1936... :D
co ti budem hovorit...kazdy sa snazi vytrieskat peniaze, len teraz to je intenzivnejsie...

zachariasko napísal:imho od cias Beatles sa v podstate vsetko na nieco podoba lebo oni vymysleli v podstate vsetko (ak ste to uz niekde poculi - ano povedal to Lucenic, ale ja som to vravel uz pred nim, len ma nedali do telky :( )

ale to uz je dost OT.. Impulsive mas pravdu stare dobre casy :bravo: este ze sa tie piesne daju zohnat aj v dnesnej dobe, inak by som zrejme nic nepocuval

kazde rano si hoD na vlasy cierny box na topanky a okuliare ala Morpheus, a vsimnu si ta :)
prevazna vacsina piesni, co pocuvam, su prave tie "starsie"
to je potom radost uvolnit sa pri takejto hudbe... \:D/