Zdar...neviem ci sa to dat opisat ako problem ale..ked zobrazuje 3D tak podla poctu fps pisti alebo syci ..proste vydava kadejake zvuky. Je to normalne alebo mam daco stym robit ? je to GF7300 GT sonic AGP
hm...a co sa stane ak ju nereklamujem pretoze uz neni v zaruke...je to ASROCK K8Upgrade
A este jedna vec. nieje mozne ze ta grafika je prilis rychla na moju dosku ? ma GDDR3
Edit: Ten zvuk ide presnejsie od grafiky...su tam dve cievky
ale ten zvuk sa mi nepaci jak keby sa volaco zapekalo
Mozno je zle vyrobena abo co, mam ju od vianoc
moze ti pistat aj procesor..mne pistieval ked som ho zatazil...ale to bolo preto lebo bol som mala zapraseny chladic na cpu..ked som to vycistila tak to prestalo...
Mal som ten isty problem s mojou Nvidia 8600gts, boli to zle cievky pri napajani. Ale pre istotu vyskusaj tam nahodit nejaku inu na skusku, aby si si bol na 100% isty.
Som si na 100% isty ze je to grafika. Predtym som mal FX5600 a nic nepistalo. Cize tu 7300 bude lepsie reklamovat...ale problem je vtom ze sa mi nekce ist do blavy alebo ju posielat co budem mat ako nahradu
LordAmarth napísal:Som si na 100% isty ze je to grafika. Predtym som mal FX5600 a nic nepistalo. Cize tu 7300 bude lepsie reklamovat...ale problem je vtom ze sa mi nekce ist do blavy alebo ju posielat co budem mat ako nahradu
rovno kup novu VGA hociktora za par supou je lepsia ako ta 7300
Co vravite, ake blbosti. Reklamacia bude a musi byt uznana, je zapricinene vyrobnou chybou. Ako som uz spominal, ja som mal ten isty problem a reklamaciu mi bez akeho problemu uznali. To akoze mas tolko penazi na kupovanie zase novej karty?
No nemam uz money...vela ludi co sem pise ma nad 20 a maju kompy nad 50 litrov...ja chodim do skoly XD..a stou 7300 som spokojny..vsetko ide tak jak ma
Len tak pre kontrolu nemas USB mysku?
Mne predtym na nejakej Abitke s i915 chipsetom tiez pistala nejaka cievka len ked som mal mysku v USB. Dakl som redukciu do PS2 a bol klud.
Zaujimave bolo ze to piskalo len pri myske pri ziadnom inom USB zariadeni nie.