uz je to 5 MESIACOU co mi orange nedokaze zaviest fibernet....
po 2 mesacnej strate rezignacii a strate iluzii som vcera navstivil predajnu Orange, mal som 2 veci ktore som potreboval vybavit.
1. chcel som pausal "den" + telefon, z
28 telefonou z letaka boli dostupne len 3 ktore sa mi ABSOLUTNE NEPACILI a nechcel som ich, tak som sa im nato VYKASLA!!!! a idem k konkurecii.
2. ked uz tam som, spitam sa na fibernet, kable su do domu privedene od jary, rozbocovac a vedenia po stupacke uz tri mesiace...... moja poziadavka na zriadenie sluzby 3x odoslana ale nikto ma zatial nekontaktoval.
Tak sa slecne zapultom STAZUJEM:"co ste to za mantaci...", ona pozrie do PC a sucetne mi oznami ze vo vasom dome mam poznamku montaz bude dokoncena v dohladnej dobe, urcite to do mesiaca bude!!!!!, ja jej hovorim totalne nasrany, ze tu poznamku tam mali uz v septembry!!!!
Nato mi slecna ponuka spisanie predobjednavky, 10 minut sa ma vypituje somariny (preco nechcem ich digitalnu TV ktora je nahovno, preco nechcem ich pevnu linku hoci je zadarmo....)
Ceresnickou na torte bolo ze na nakoniec mi oznamila ze ma chybu v dokumente a nemozre ho vytlacit. A to som sa uz poriadne nasral a odisiel. (a doteras ma to nepreslo!!!!)
Zaver:
Mili Pomaranc, serem ti ja na tvoje sluzby!
T.