http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=755
Ak niekto viete,ako to urobit, tak budem velmi vdacny.Vopred dakujem za navrhy.S pozdravom Smoke

Myslim,ze ten router co mam teda naozaj medzi lacne nepatri! Sak som za neho platil dost.Router urcite novy kupovat nebudem.Netlimiter nemozem sestre dat,ona o tom nesmie vediet.Ja len ci sa to v routeri neda nastavit,alebo cez program odomna,ze by som to ja kontroloval na tomto pc.Ale skusim este najst tu funkciu bandwidthToman napísal:- musis si kupit router s funkciou "traffic bandwidth control" (traffic shaper, bandwidth manager.... kazdy vyrobca to vola inak)
- bezne "lacne" routre tym nedisponuju....
T.
tak tak, tu mas sk navodScreaming_Eagle napísal:Lopik ma pravdu. Ide to tam pekne a lahko. Dovolim si len trosku upresnit.
Login a heslo su od vyroby zhodne admin.
Otvori ti to ako IE,tak aj FF bez problemov.
Na lavej strane v menu najdi Riadenie pasma,klikni,
a tam najdes Limit sirky pasma.Opat klik.
Zobrazi sa ti formular. Na vrchu treba zvolit Zapnut. Potom tam mas okno, kde mas zoznam limitovani. Pod tym oknom je par riadkov co ti sluzia na specifikaciu limitovania. Do koloniek Pociatocna IP aj Konecna IP zadas IP sestrinho PC. Potom su tam kolonky RX Limit a TX limit, RX znaci download a TX upload. Udavas v Kbps.
Po vyplneni uz len stlacis tlacidlo Pridat a OK uplne na spodku strany a surfujes v pohode.
Potom este uplne dole v menu na lavej strane mas Diagnosticke nastroje a po rozbaleni tam najdes Monitor prietoku dat Tam mozes sestru bloknut na 5 minut uplne.
A uplne nakoniec. Ak vyhrabes volakde instalacne CD co bolo k tomuto routeru,tak tam je vcelku schopny slovensky navod a popis ku kazdej funkcii. Je to aj na webe vratane nejakych utilitiek. Viac TU.