vysoke vyuzitie CPU !aj ked nic nerobim
vysoke vyuzitie CPU !aj ked nic nerobim
no ak si zapnem spravcu uloh dam vykon tak vyuzitie CPU sa mi STALE pohybuje od 50 do 75 percent !
podla mna to je dost vela ked popritom nic na kompe nerobim ... nemoze sa koli tomu prehrievat CPU ? pls poradte preco to moze byt ... a ta historia vyuzitia cpu ta ciara je dost pravidelna vlnovka ..neviem ci to nieco znamena ale moc sa mi to nepaci...
pls poradte daco ...
cpu : amd athlon 64 3700+ taktovana na2,86 GHz +chladic Zalman CNPS7000B-Cu 92mm CPU Cooler
ram: 2x1GB
doska: lanparty NF4
podla mna to je dost vela ked popritom nic na kompe nerobim ... nemoze sa koli tomu prehrievat CPU ? pls poradte preco to moze byt ... a ta historia vyuzitia cpu ta ciara je dost pravidelna vlnovka ..neviem ci to nieco znamena ale moc sa mi to nepaci...
pls poradte daco ...
cpu : amd athlon 64 3700+ taktovana na2,86 GHz +chladic Zalman CNPS7000B-Cu 92mm CPU Cooler
ram: 2x1GB
doska: lanparty NF4
otvor okno s procesmi, stac klavesu Print Screen, otvor Malovanie (MS Paint), upravy - Vlozit, Subor - Ulozit (zadaj nazov uloz vo formate JPEG), choD na www.directupload.net a uploadni obrazok, skopiruj druhy link a postni tu.