ano priblizne takto ... ja som len na prepisanie biosu dal to -f pre tu nulu ... ale myslim ze to nema vplyvhazo napísal:...
.. a pamate DDR2 maju zdraziet kedze sa predavaju za velmi nizku cenu a vyrobcom sa to nepaci ale nebude to nic strasne
Vyrobca urcuje cenu takze keby sa im tie ceny nepacili isli by hore uz davno, skorej pojdu dole ddr3D4nNy0o7 napísal:ano priblizne takto ... ja som len na prepisanie biosu dal to -f pre tu nulu ... ale myslim ze to nema vplyvhazo napísal:...
.. a pamate DDR2 maju zdraziet kedze sa predavaju za velmi nizku cenu a vyrobcom sa to nepaci ale nebude to nic strasne
No teda pekny test....ani jedno cislo sa nezhodovalo s mojimi nameranymi hodnotami doma pri hrach...fobos napísal:Zaujimavy test CF HD3870 a SLI 8800GT (Computerbase.de)
Ten stvorcek zmizne ked v Catalystoch odskrtnes polozku v Preferences - ENABLE SYSTEM TRY MENUkabocny napísal:caute. dnes som nainstaloval ovladace 8.1, grafiku mam 3870. blbne vam stale vyhladzovanie? + teraz mam v lavom hornom rohu taky maly biely stvorcek (to robi aj inym ludom) ja na to nejaky patch alebo treba cakat na nove ovladace?
To vypinanie vyzera na zdroj... nestiha pri zatazi.enzone napísal:Ked spustim COD4, tak mi to do 10 min padne cele. Ostane iba cierna obrazovaka a potom odkaz - no video input. Musim resetnut PC natvrdo, lebo na nic nereaguje. A pri surfovani mam obcas namiesto cervenej farby modru a naopak Mam uz druhu HD3870, ta prva robila to iste, ale len na jednom DVI vystupe. A stale neviem v com moze byt problem. Nic som netaktoval.
Moja zostava:
- Asus Maximus Formula
- INTEL Core 2 Duo E8200
- A-DATA Extreme Edition Vitesta DDR2 800MHz PC6400
- 250GB WD, 500GB Samsung SATA
- DVD RW a Floppy
- Zdroj CoolerMaster Extreme Series 430W, V2.01, pasivni PFC, ma 6pin konektor pre PCI-Express
- Monitor Philips 190P6ES
Tiez sa mi to zda na ten zdrojTo vypinanie vyzera na zdroj... nestiha pri zatazi.
Modre a cervene pismo - je problemom v catalystoch.
software nie, hardware ano, merac spotreby, dava sa medzi 220V kabel a zasuvkuenzone napísal:PS: existuje nejaky soft v ktorom zistim ako je vytazeny zdroj???
Pretoze tu chybu mali aj starsie Catalysty. Je to od verzie 7.12 a ked vypnes vyhladzovanie pisma tak budu farby OK. (Alebo tak nejak - riesilo sa to v ovladacoch)enzone napísal: Catalysty som mal aj stare a robilo to to iste.
Mozes si to priblize vypocitat tu:enzone napísal:Tiez sa mi to zda na ten zdrojTo vypinanie vyzera na zdroj... nestiha pri zatazi.
Modre a cervene pismo - je problemom v catalystoch.
Catalysty som mal aj stare a robilo to to iste.
PS: existuje nejaky soft v ktorom zistim ako je vytazeny zdroj???