LANPARTY #4 Malacky [29.2.-2.3.]
Ak by bol 1Gb, tak by som sa nebranil. Vcera som mal v robote nahadzovat nove Catalysty za obycajne 1Gbove switche, avsak jeden dosiel poskodeny. Cize zatial beriem jeden 100kovy a jeden 1Gbitovy.quicky napísal:ked tak ja by som mohol 24port switch:P ale asi nebude teda treba:)))
a vy co tam idete uz rano xxxxxxxxxxxxxxx?
Btw ako sa ti javi to 24" HPcko, tiez som zvazoval ze si ho vezmem na lanku, ale obavam sa odoziev.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- bluedragon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Takze s Andymanom sme dohodnuty. Z NR odchadzame o 17:15, skor to nejde kedze je v praci. Tak v BA budeme okolo 18:15 (podla ciest) a v MA sme o 19:00. Skor to nejde.
2 Scarinko: Bohuzial inak to nejde kedze Andyman pracuje. Ak ti to nevyhovuje skus si najst niekoho ineho a ja by som pripadne mal potom volny flek pre dalsieho zaujemcu.
2 Scarinko: Bohuzial inak to nejde kedze Andyman pracuje. Ak ti to nevyhovuje skus si najst niekoho ineho a ja by som pripadne mal potom volny flek pre dalsieho zaujemcu.
Home: ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202
Mobile: IBM/Lenovo ThinkPad T61
Gugluj
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
NO ako hladam tak hladam a stale som nenasiel zeby TDU sa dalo hrat po LAN ale spomenul som si ze cokeby sme si zahrali vsetci IL2 Sturmovik letecky simulator nenarocny, lahko sa ovlada, a je az pre 32 hracov (2x16) pobijeme sa v leteckom boji? :twisted:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
No dnes som na nom odskusal Q3, lebo viac v robote nerozbeham. Celkom to uslo, aj ked pozorovacie uhly, odozva a farby su diskutabilne a to mam este trosku novsiu verziu od tvojho. Skusim na mojom compe a zvazim ci ma zmysel to vlacit so sebou.
to quicky: Parametricky identicky s tvojim, len verzia "2408h" ma pridany HDMI vstup a podporu pre dynamicky kontrast 3000:1.
to quicky: Parametricky identicky s tvojim, len verzia "2408h" ma pridany HDMI vstup a podporu pre dynamicky kontrast 3000:1.
Naposledy upravil/-a l0k2 v Pi 15. Feb, 2008, 11:39, upravené celkom 1 krát.
jasne dragon
opytam sa Toma ze ci by ma nevzal so sebou sak komp mam aj tak v praci a LCD tiez
co ty na to Tome? vzal by si ma so sebou?
ak potvrdi tak ma dragon jedno miesto free ak nie tak vas pockam asi v praci neviem z ktorej strany pojdete ale robim v raci.
diky
opytam sa Toma ze ci by ma nevzal so sebou sak komp mam aj tak v praci a LCD tiez
co ty na to Tome? vzal by si ma so sebou?
ak potvrdi tak ma dragon jedno miesto free ak nie tak vas pockam asi v praci neviem z ktorej strany pojdete ale robim v raci.
diky
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
to quicky : velmi rychlo skludni hormón
...nadavky mozes pouzivat doma, tu nie
V priebehu kratkej doby som ti tu musel premazavat cast postov nestotoznujucich sa s kulturnym spravanim ludskej rasy.
Tak velmi opatrne, aby sa ti do doby LANky neprihodila daka nemila zalezitost s odmenenim za tvoju snahu zdiskreditivat spominanu ludsku rasu!!!
...nadavky mozes pouzivat doma, tu nie
V priebehu kratkej doby som ti tu musel premazavat cast postov nestotoznujucich sa s kulturnym spravanim ludskej rasy.
Tak velmi opatrne, aby sa ti do doby LANky neprihodila daka nemila zalezitost s odmenenim za tvoju snahu zdiskreditivat spominanu ludsku rasu!!!
Andyman, Dexter, Steve13, Izopd - platba prijata
Kedze Jergus sa podla predchadzajuceho prispevku skor nezucastni, je presunuty do nahradnikov, namiesto neho ide Steveho13.
Z poslednych 4och "neplaticov" bol predbezne zaradeny do nahradnikov Broslowski, kedze dalsi traja mali vlastne auto, alebo 100% odvoz. Namiesto neho ide Izopd, ktory bol ochotny okamzite zaplatit zapisne.
Pokial mi pride nejaka platba omylom, popripade od ucastnika ktory bol preradeni do nahradnikov, peniaze posielam spat. Ak sa objavia novi potencionalni ucastnici, preradovanie uz budeme riesit prostrednictvom dohody.
Kedze Jergus sa podla predchadzajuceho prispevku skor nezucastni, je presunuty do nahradnikov, namiesto neho ide Steveho13.
Z poslednych 4och "neplaticov" bol predbezne zaradeny do nahradnikov Broslowski, kedze dalsi traja mali vlastne auto, alebo 100% odvoz. Namiesto neho ide Izopd, ktory bol ochotny okamzite zaplatit zapisne.
Pokial mi pride nejaka platba omylom, popripade od ucastnika ktory bol preradeni do nahradnikov, peniaze posielam spat. Ak sa objavia novi potencionalni ucastnici, preradovanie uz budeme riesit prostrednictvom dohody.
Naposledy upravil/-a l0k2 v So 16. Feb, 2008, 03:04, upravené celkom 4 krát.
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
volno vybavene,ale asi uz je neskoro???platbu mozem vykonat kedykolvek...
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
este raz pre quicky-ho, trentokrat uz "polopate", aby to aj on sam pochopil:
...tu nejde o nespisovne slova, ale o nadavky. Pleties si dojmy s pojmami.
...doma si kludne nadavaj rodicom, surodencom, priatelom, proste komukolvek, ak ti to z nich niekto trpiet bude. Tu sa ale budes vyjadrovat ako normalny clovek, opakujem normalny!!!
...videl si tu snaD odo mna podobne slovo, ako si pouzil v postoch ty, keD si trufas brat si ma do "huby"?
btw, prva zalezitost, ktoru som ti tu premazaval bola konkretnym utokom i urazkou, takze si svoje kvazi vyhovorky nechaj nabuduce radsej pre seba
...a uz aj keby utokom neboli, pouzivat sa tu na fóre nebudu. Ak sa v tomto nedokazes ovladat, mas problem, velky problem.
...tu nejde o nespisovne slova, ale o nadavky. Pleties si dojmy s pojmami.
...doma si kludne nadavaj rodicom, surodencom, priatelom, proste komukolvek, ak ti to z nich niekto trpiet bude. Tu sa ale budes vyjadrovat ako normalny clovek, opakujem normalny!!!
...videl si tu snaD odo mna podobne slovo, ako si pouzil v postoch ty, keD si trufas brat si ma do "huby"?
btw, prva zalezitost, ktoru som ti tu premazaval bola konkretnym utokom i urazkou, takze si svoje kvazi vyhovorky nechaj nabuduce radsej pre seba
...a uz aj keby utokom neboli, pouzivat sa tu na fóre nebudu. Ak sa v tomto nedokazes ovladat, mas problem, velky problem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pan vsevedko a ktory post bol konkretny utok na nejaku osobu?
a ja si dojmy s pojmami nemylim,ale tak necham na teba ,ty si pan najmudrejsi ,mozno by ti pomohlo trosku vychladnut...
pokial ma pamet neklame ani raz som na fore nikomu nenadaval do "k...,buz....,a podobne",a pokial pouzijem nadavku v beznej komunikacii tak si nemyslim,ze je na tom nieco zle..ale ok
EDIT Bikermotyl : predpokladam, ze si pamatat budes, co si napostoval tu
...a nadavky v beznej komunikacii kludne pouzivaj, tu na fóre ale nie
a ja si dojmy s pojmami nemylim,ale tak necham na teba ,ty si pan najmudrejsi ,mozno by ti pomohlo trosku vychladnut...
pokial ma pamet neklame ani raz som na fore nikomu nenadaval do "k...,buz....,a podobne",a pokial pouzijem nadavku v beznej komunikacii tak si nemyslim,ze je na tom nieco zle..ale ok
EDIT Bikermotyl : predpokladam, ze si pamatat budes, co si napostoval tu
...a nadavky v beznej komunikacii kludne pouzivaj, tu na fóre ale nie