Mazat sa najakym kremom pre tehotne zeny (v lekarni ti povedia)odin napísal:ja mam bordove strie ,na bicepse a na prsiach,uz niekolko rokov.Ale ako som uz pisal pocul som ze solarko je celkom ucinne.
+ mozes jest nejaky kolagen na pruznost koze
Mazat sa najakym kremom pre tehotne zeny (v lekarni ti povedia)odin napísal:ja mam bordove strie ,na bicepse a na prsiach,uz niekolko rokov.Ale ako som uz pisal pocul som ze solarko je celkom ucinne.
ak sa nemylim cvik bol na Triceps nie?.... inak respekt velmo niceRiddick napísal:http://www.youtube.com/watch?v=ToL-H0qN6oI
No vazny respekt 140kg na tlaky zdvihnutRiddick napísal:no na tlaky sa specializujem viac odkedy sa mi pokazil chrbat no a teraz sa pripravujem na MSR v tlaku na lavicke
No moje nohy uz davnejsie nevideli skolu ale 176cm som este nikdy nemal (mozno ked som vyhral dake tie preteky a bol som na stupni vitazovdjkakadu napísal:Chcem sa opitat mam 15r.... 176cm a som najnizsi z triedy (som deviatak)
ved preto som sa ja jem tiez smialjergus napísal:co akych 176? heh ja mam 168cm ...a vobec ma nesere ze som krpaty...dobreho nikdy vela nerastie 8)