KrEmiK napísal:noo mysliim ze to budu posledne kusky..
Ano su, v Asbise maju prave teraz posledny kus a potom uz nebudu.
KrEmiK napísal:a inak ako ti uchladi ta s1 tu tvoju?
Staci si pozriet moje predosle posty - na 891 v zatazi 49 stupnov ked je zboku ofukovana S1ka 120mm ventovou
KrEmiK napísal:ty si mal asi referencny chladic takze ti ostal ten pasiv na pamate a regulatory nap. predpokladam...
tie lacne maju navyse len jeden teplotny snimac a to teplota gpu mam taky pocit, na pamate bude treba lepit chladitka.. :roll: pricom na ref. boli medene cievky a kondiky su menej kvalitne.. to su dalsie minusy
Ano nechal som tam tie povodne ale mozem ta ubezpecit, ze med to nie je - je to dost hnusne nafarbeny hlinik alebo daka ina zliatina.
myslim ze sa este nacakas kym nasi ultrarychly predajcovia stihnu zareagovat.. a uz som videl niekde aj 9600Gt a cena podobna ako ma 3870 takze nejake uzasne zlacnovanie zrejme ani nebude
chcem sa spytat ako rozbeham ten soft na upravu biosov, ked mi to stale vyhadzuje tu hlasku ze mu chyba alebo nie je registrovany nejaky *.ocx ?? mam vistu x64 sp1
Naposledy upravil/-a KrEmiK v So 23. Feb, 2008, 13:37, upravené celkom 1 krát.
pimp_c napísal:Mam taky problem.....chcem dat do CF 2x3870, ale mam na nich accelera, a ten cf mostik je kratky...co s tym?
Neskusal si ten mostik prestrcit pomedzi rebra chladica? Sice ten chladic nemam, ale ak nema pripajkovane rebra na heatpipe, tak by sa to mohlo podarit.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
pimp_c napísal:Mam taky problem.....chcem dat do CF 2x3870, ale mam na nich accelera, a ten cf mostik je kratky...co s tym?
ja som to riesil pilkou(tou takou s tenuckym platkom) 8)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT@,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže