Takze robim si taky kontrol panel na pc....Ide o to ze chcem mat okamzite informacie a momentalnom U a I v mojom pc na vetvach 12V, 5,5V, 3,3V....
Vmetre neni problem ale neviem kde mam zapojit napt A meter aby mi ukazoval momentalny prudovy odber napr GPU.....
Takze moja otazka znie...
- Medzi ktory kabel mam dat A meter aby mi ukazovalo Odber prudu?
- Mam ho zapojit pred alebo za spotrebice ci je to jedno?
- Hlavne by mi islo a ton prudovy odber pic GPU vie niekto poraditi ktory kabel mam stiknut a zapojit tam A meter????
DIKI
Kde zapojit Ampermeter....
ampermeter sa zapaja do serie so spotrebicom ak sa nemylim.
teda by si si musel niekde zohnat schemu tvojho (AGP, PCI-e)
bude treba vela zrucnosti s letovackou si myslim.
je tam mrte pinov na tej zbernici, treba zistit ktory je na napatie. taketo nieco som raz robil do PCI, ale slo tam len o zapojenie vetracikov.
bola to kuprexidova platna vyrezana pre 2x8cm vetraciky a pasovala do PCI portu. potom tam bol stabilizacny obvod na znizenie otacok. robil som to davno ale nepamatam si na zapojenie tych pin-ou
teda by si si musel niekde zohnat schemu tvojho (AGP, PCI-e)
bude treba vela zrucnosti s letovackou si myslim.
je tam mrte pinov na tej zbernici, treba zistit ktory je na napatie. taketo nieco som raz robil do PCI, ale slo tam len o zapojenie vetracikov.
bola to kuprexidova platna vyrezana pre 2x8cm vetraciky a pasovala do PCI portu. potom tam bol stabilizacny obvod na znizenie otacok. robil som to davno ale nepamatam si na zapojenie tych pin-ou
vsetko mi je jedno
No neviem ci by ti nejaky dostupny merak vedel merat prud tak dlho...
V 12V vetvach je ten prud dost velky...a uz sa mi par kra stalo ze sa mi roztavila izolacia na kabli(nebolo to skratom)...
Takze napatie v pohode, ale myslim ze je to uplne zbytocne...keDze od PC zdroju sa vyzaduje stabilne napatie, stale by si nameral to iste..
Dalo by sa cez kliestovy mm prepchat napajaci kabel od PC a tak trvalo merat prikon.
V 12V vetvach je ten prud dost velky...a uz sa mi par kra stalo ze sa mi roztavila izolacia na kabli(nebolo to skratom)...
Takze napatie v pohode, ale myslim ze je to uplne zbytocne...keDze od PC zdroju sa vyzaduje stabilne napatie, stale by si nameral to iste..
Dalo by sa cez kliestovy mm prepchat napajaci kabel od PC a tak trvalo merat prikon.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250