Hladam partaka do OC teamu
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Hladam partaka do OC teamu
Zdravim vas tak nasa spolupraca s Agrashim v oblasti OC mala iba jeden vysledok a on od projektu odstupil tak hladam partnera
bohuzial vec sa ma tak ze pred tyzdnom som stratil pracutakze partner bude musiet zo zaciatku tahat projekt sam nie je to nic prijemne ale je to tak po urcitom case prevezmem na seba moje zavazky a pripadne aj doplatim to co som na zaciatku nemohol
kto sa prosim hlasi?
EDIT: Pripadne aj sponzora ja to zvladnem aj ako jednotlivec
bohuzial vec sa ma tak ze pred tyzdnom som stratil pracutakze partner bude musiet zo zaciatku tahat projekt sam nie je to nic prijemne ale je to tak po urcitom case prevezmem na seba moje zavazky a pripadne aj doplatim to co som na zaciatku nemohol
kto sa prosim hlasi?
EDIT: Pripadne aj sponzora ja to zvladnem aj ako jednotlivec
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
kolko potrebujes dukatov, v akom casovom horizonte a ako si predstavujes spolupracu? na akych projektoch robis, pochval sa svojimi doterajsimi vysledkami [mam ta zafixovaneho spolu s l0ck0m ako uspesneho, dufam ze sa nemylim], co mas v plane?
chces pracu? co vies robit v oblasti IT? Win2003server technologie na kruto podrobnej urovni, nieco okolo SAPov, sietove veci... mam sfleku otvorene pozicie a nie zrovna za 12k v hrubom
daj co najviac detailov, som tiez z Bratislavy. Ked sa dlho v tejto teme neozvem, daj ma do pozoru sukromnou spravou, do tohoto fora nechodim casto.
chces pracu? co vies robit v oblasti IT? Win2003server technologie na kruto podrobnej urovni, nieco okolo SAPov, sietove veci... mam sfleku otvorene pozicie a nie zrovna za 12k v hrubom
daj co najviac detailov, som tiez z Bratislavy. Ked sa dlho v tejto teme neozvem, daj ma do pozoru sukromnou spravou, do tohoto fora nechodim casto.
- A2C
- Ban
Dukatov pomerne dost nakolko mam takyto rozpis ktory by som nerad menil
MB: DFI LanParty LT X38-T2R (cena sa pohybuje do 8tis v zahranici)
CPU: Intel C2D zacal by som s E8400 ale na dosiahnutie dost bodov je nutne mat QX
takze tam by som ratal s QX6700 pripadne ak by sa dalo QX9550
RAM: tam to nemam este presne definovane
vyber je nasledovny:
Mushkin 2048 MB, XP2-6400, 4-4-3-10 (2x 1024MB) Extreme
(asi sa divite preco iba 800Mhz moduly treba sa pozriet na casovanie a na to ze ho zvladaju pri 1,8V)
Kingston HyperX 2GB, 1066MHz, CL5 (5-5-5-15) (2x1GB)
Geil DIMM 2048MB DDR II 1066MHz
Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz Twin2X2048-6400C4DHX
OCZ DIMM 2048MB DDR II 800MHz OCZ2A8002GK ATI CrossFire
V tomto poradi by som po nich asi isiel
staci mi jedna sada
VGA: 2xHD3870 na vyrobcovi extra nezalezi zda sa mi ze je to u vsetkych referencne PCB
Staci nam 36GB WD Raptor 10k otackovy
Opticka mechanika DVD-RW je jedno aka hlavnenech dobre cita
Zdroj: Agrashi uz zakupil nikdy sme ho nepouzili avsak rad by som ho uzival keDze sa jedna o Tagan TG900-U33 - 2Force Series 900W za 4500Sk uplne novy so zarukou je viac ako dobra cena
chladenie by sa chladilo suchym ladom (to bude stacit netreba mat na CPU -150°C)
veze dam vyrobit Agrashi tusim zhanal material uvidime ci zohnal ci nie
+3D Mark06
takze takto to vyzera teraz verim tomu ze sa na mna kazdy vykasle lebo mi povedia ze snivam a mam sa prebudit
:roll:
MB: DFI LanParty LT X38-T2R (cena sa pohybuje do 8tis v zahranici)
CPU: Intel C2D zacal by som s E8400 ale na dosiahnutie dost bodov je nutne mat QX
takze tam by som ratal s QX6700 pripadne ak by sa dalo QX9550
RAM: tam to nemam este presne definovane
vyber je nasledovny:
Mushkin 2048 MB, XP2-6400, 4-4-3-10 (2x 1024MB) Extreme
(asi sa divite preco iba 800Mhz moduly treba sa pozriet na casovanie a na to ze ho zvladaju pri 1,8V)
Kingston HyperX 2GB, 1066MHz, CL5 (5-5-5-15) (2x1GB)
Geil DIMM 2048MB DDR II 1066MHz
Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz Twin2X2048-6400C4DHX
OCZ DIMM 2048MB DDR II 800MHz OCZ2A8002GK ATI CrossFire
V tomto poradi by som po nich asi isiel
staci mi jedna sada
VGA: 2xHD3870 na vyrobcovi extra nezalezi zda sa mi ze je to u vsetkych referencne PCB
Staci nam 36GB WD Raptor 10k otackovy
Opticka mechanika DVD-RW je jedno aka hlavnenech dobre cita
Zdroj: Agrashi uz zakupil nikdy sme ho nepouzili avsak rad by som ho uzival keDze sa jedna o Tagan TG900-U33 - 2Force Series 900W za 4500Sk uplne novy so zarukou je viac ako dobra cena
chladenie by sa chladilo suchym ladom (to bude stacit netreba mat na CPU -150°C)
veze dam vyrobit Agrashi tusim zhanal material uvidime ci zohnal ci nie
+3D Mark06
takze takto to vyzera teraz verim tomu ze sa na mna kazdy vykasle lebo mi povedia ze snivam a mam sa prebudit
:roll:
- A2C
- Ban
toto snaD nie je mozne ja na serveri www.pretaktovanie.sk nenajdem partaka do OC teamu a ani sponzora pripadne viacerych co si urobia reklamu na ktoru nikto nezabudne a v podstate zadara?
tomu neverim tak laskavo zdvihnite svoje prsty a prihlaste sa
tomu neverim tak laskavo zdvihnite svoje prsty a prihlaste sa