PayPal
- Jarno
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Teda najlepsie si urobit iny ucet kde je moznost paypal ako ten ucet kde mi chodi vyplata nie? :roll:
No a ked je bez poplatkov tak si tam mozem posielat penioaze a potom mi z toho budu strhavat ked si budem objednavat.. no ale zaujimalo by ma ze co ked mi nahodou strhnu viac? potom zasa opletacky do banky a tak nie???
No a ked je bez poplatkov tak si tam mozem posielat penioaze a potom mi z toho budu strhavat ked si budem objednavat.. no ale zaujimalo by ma ze co ked mi nahodou strhnu viac? potom zasa opletacky do banky a tak nie???
musis si zistit ci si banka uctuje nieco pri prevode a uctu na ucet ak je ele. foromou a ak mas pladbu na pejpal tak vzdy vidis konecnu sumu aj postovnym a balnymJarno napísal:Teda najlepsie si urobit iny ucet kde je moznost paypal ako ten ucet kde mi chodi vyplata nie? :roll:
tu konecnu sumu treba potvrdit takze v bakne ti strhnu max tu sumu co mas zaplatit + popaltok(ale vo vacsine bank je to 0,-)