jj na tom som bol..ale mal dost much
-nesli mi posielat subory
-xstatus ostatnym vobec nezobrazovalo
-mooooc ale mooooc nevyuzitelnych funkcii (neviem ci to berete ako - ja som to bral ako +, pretoze napchat tam tolko veci, a nestabilita minimalna, to sa ceni)
-integrovana reklama na autora
-a tak..ten www.miranda-pack.com stoji ozaj za vyskusanie..
ale najlepsie je zatvorit sa v izbe s ujom googlom, a urobit si vlastny pack..
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional SCHRANZ will NEVERDIE!!!
Mam taky mensi problem. V poslednom case zacalo robit taku vez ze, ked dojde nova sprava tak ju neotvori a minimalizuje do listy ale len ostane blikat v dole pri ikone ICQ... vsetko v programe je nastavene dobre, zacalo to robit same od seba...
(ICQ5.1)
btw. rady typu: daj si Mirandu, QIP si nechajte pre staru mamu pri Vianocnom posedeni pod ligotajucim sa stomcekom.
Zdar ja mam problem so zvukom v icq6. Vobec mi nejde zvuk nahodil som s5 5,1 a bolo to fajn. Tak som reinstaloval na 6ku a zas nic tak som reinstaloval 6ku cesku a zasa nic. Vsetky zvuky idu len to icq nie neako neviem co s tym. Inak v xtra ked si pridavam zvuky a dam ich prehrat este v xtra menu tak zvuk ide. Skuste napisat co si myslite dik moc
- Mam taky problem nechce mi ukazovat fotku seba aj ostatnych
- ale inemu moju foto ukaze
- skusal som to aj preinstalovat a nic?
- nevite niekto ak tento problem vyriesit???
- predtym to vsetko slo
- mam ICQ 5.1
Nejak som to prehliadol sry , takze k veci ... Prihlasim sa na ICQ resp. QIP a vyhodi mi tabulku ze "you are sending messages too fast....." atd , ze odpoji ma a ze o par minut sa mam skusit pripojit .. , nebolo by nic zvlastne , ale prave ked sa prihlasim ze ani jednu spravicku som neposlal .. proste nechapem .
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro| |Asus EAH4850 625@680 Mhz|A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz| |WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9| Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536| "92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
Klienta ICQ nepouzivam uz roky...Teraz som na ICQ (Ale) cez moj osvedceny www.meebo.com alebo moju osvedcenu mirandu (ktoru iba rozpakujem odblokujem vo firewall a frci mi to a nemusim ani instalovat) (stiahol som ju z www.stahuj.cz)
chalani potrebujem poradit.. kurzor v okne kam pisem spravu je na pravej strane, mam ICQ 6, nejako to ide prepnut len neviem ako.. poradte mi niekto prosim
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WDBlack 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
takze text mi pise na druhej strane, dost je to onicom,pretoze ak zacnem davat bodky alebo smajlov tak je problem a vsetko hadze pred zacaty text. ineho klienta nechcem,kedze kazdy okolo mna ma icq a dost casto sa posielavaju subory.
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WDBlack 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
2 riddick: skusal si ho odinstalovat a nainstalovat?
btw: ked ho odinstalujes, vymaz vsetko v zlozke documents and settings/tvoje meno/appliacation data/icq az potom nainstaluj
btw2: ostatny text vo worde a inde ide OK? skusal si zmenit font v icq?
mam tu taku halusku
dam si icq 5.04
ale ked doinstaluje pyta aktualizaciu na vyssiu verziu
sranda ze aktualizovat che na rozne verzia raz je to 5.1 inokedy 5.0
niekedy musim aktualizovat aj na verzie o ktorych ani neviem ze existuju.... 5.63 5.89...
ale to by ani tak nevadilo
problem je ten ze MUSIM
inak ma neprihlasi
vie na to niekto nejaku fintu aby mi to hned neaktualizovalo?
skusal som instalovat s vypnutym pripojenim na net...
ale po pripojeni zacne samo aktualizovat...