LANPARTY #4 Malacky [29.2.-2.3.]
Hromadne vypadky elektriny po zapadnej casti Slovenska sa nevyhli ani nam. Kratko po paradnej burke (12:20)...
..sme nestracali naladu a absenciu elektriny vyuzili pre usporiadanie sutaze o hlavnu cenu sponzorovanu Kikkom:
Sutaz spocivala v spravnom odhadnuti obnovenia elektrickeho prudu.
Po niekolkych hodinach, zmrznutych rukach a prstoch na nohach kedy uz snad nikto nedufal a kazdy bol pripraveny balit sa, sa "stastnym" vyhercom stal Scarinko:
Myslim, ze sikovna rozsiritelna karta s extra modulmi navyse bola vdacnym darcekom..
..sme nestracali naladu a absenciu elektriny vyuzili pre usporiadanie sutaze o hlavnu cenu sponzorovanu Kikkom:
Sutaz spocivala v spravnom odhadnuti obnovenia elektrickeho prudu.
Po niekolkych hodinach, zmrznutych rukach a prstoch na nohach kedy uz snad nikto nedufal a kazdy bol pripraveny balit sa, sa "stastnym" vyhercom stal Scarinko:
Myslim, ze sikovna rozsiritelna karta s extra modulmi navyse bola vdacnym darcekom..
sentimentálna spomienka - valid cpu
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Hodne v pohode stretnutie. Na fotkach, nie je vidiet Tomanovu velkoplosnu projekciu, to bola tiez potesujuca sucast LANky
Inak bolo by fajn keby ste niekam uploadly fotky, ti co ste fotili.
Ja mam, len par machlanic z mobilu :roll:
http://picasaweb.google.sk/thimy22/LANka2922308
Inak bolo by fajn keby ste niekam uploadly fotky, ti co ste fotili.
Ja mam, len par machlanic z mobilu :roll:
http://picasaweb.google.sk/thimy22/LANka2922308
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
ano stal som sa vyhercom krasnej krabice plnej haraburdia a senzacnej ramky teda dvoch ramiek
povodna bola totiz sdrama ale lok2 z nej senzacne urobil dve NB ramky
zabdli ste vymenovat co secko bolo v tej krabici
20GB hdd seagate - neviem ci ide zatial som neskusil
zlomena sdrama kde jedna polovica bola pripaskovana skutocne ku grafickej karte lepiacou priesvitnou paskou
graficka karta do PCI a to S3 virage
s-video - YUV kabel
reduckia cinch video - s-video
cinch video pprepojovaci kabel cca 1,5m
instalacne CD ati
manual ku karte 1650pro ultimate
a jedina uzitocna vec mala nalepka sapphire
dodam aj foto za chvilu
inac pozdravujem Kika a ze ked ma zasa prijde pozriet dam mu miesto tlaciarne skatulu v ktorej bude kopu vyradenych starych suciastok (dosky, zdroje disky atd)
povodna bola totiz sdrama ale lok2 z nej senzacne urobil dve NB ramky
zabdli ste vymenovat co secko bolo v tej krabici
20GB hdd seagate - neviem ci ide zatial som neskusil
zlomena sdrama kde jedna polovica bola pripaskovana skutocne ku grafickej karte lepiacou priesvitnou paskou
graficka karta do PCI a to S3 virage
s-video - YUV kabel
reduckia cinch video - s-video
cinch video pprepojovaci kabel cca 1,5m
instalacne CD ati
manual ku karte 1650pro ultimate
a jedina uzitocna vec mala nalepka sapphire
dodam aj foto za chvilu
inac pozdravujem Kika a ze ked ma zasa prijde pozriet dam mu miesto tlaciarne skatulu v ktorej bude kopu vyradenych starych suciastok (dosky, zdroje disky atd)
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
konecne doma po horucom kupeli ,som opat na pc:)
k lanke asi tolko,ze bolo super ,viac menej niet co vytknut a vsetci,ktori vahali mozu lutovat:)
najviac moc moc by som sa chcel podakovat thimy-mu nakolko v strese z balenia som si zabudol svoju podlozku na misiaka,cize na hrbolatom stole by som si moc nezahral:) ochotne mi pozical svoju,FAKT DIK:)
PS. bolo super:)) FLATOUT2 ownz:))) autobusy ftw:)
k lanke asi tolko,ze bolo super ,viac menej niet co vytknut a vsetci,ktori vahali mozu lutovat:)
najviac moc moc by som sa chcel podakovat thimy-mu nakolko v strese z balenia som si zabudol svoju podlozku na misiaka,cize na hrbolatom stole by som si moc nezahral:) ochotne mi pozical svoju,FAKT DIK:)
PS. bolo super:)) FLATOUT2 ownz:))) autobusy ftw:)
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Minula bola velmi super, tato bola len super.
Hl. dovod chybali kocky a gulasik a skutocnost ktoru sme nemohli ovplyvnit(vid nizsie/ el. prud).
Piatok a rozbeh party bol pomalsi/narocnejsi na dohodnuti sa na tom co sa bude hrat a postupnym prichodom ludi.
Nocne a Ranne hodiny z Pia na SO prevazne hralo CS, Supreme Commander a AoE2.
Hlavnym programom po narocnejsom rozchodeni sa stalo brutalne crash derby vo FlatOut2.(moja kopirovacia sluzba, Diablov a L0kov USB disk thx!)
Nakoniec si vacsina zalubila aj moj oblubeny aj zatratovany CoD4.
Sobota sa niesla v duchu ciernej hodinky(teda siestych) sposobonou vypadkom el. prudu na zahori...
Od 12.oo - 18.oo sme boli zhrceny okolo jedineho NTB ktoreho baterka sa nebezpecne s pozeranim South Parku minala...
Pozitivom bolo ze nas zabava neopustila a aspon sme trocha vychladli od PCs avsak aj teplota zavratne klesala
Janko sa nam vynasiel a pripravil pre nas tipovaciu sutaz s nadhernou a hlavne prekvapivou vyhrou Thx!
Sobotno/Nedelnajsi program opat CS, CoD4 a FlatOut2...
Ranajsie pozeranie filmu kde som skorolo zaspal na stolicke
Urcite si myslim ze vsetci sa tak super bavili ako aj ja.
!Seeya on next one!
Este aby sm nezabudol dakujem vsetkym zucastnenym...
Hlavne l0kovi, Andymu, Diablovi, Tomanovi a Dragonovi...
Hl. dovod chybali kocky a gulasik a skutocnost ktoru sme nemohli ovplyvnit(vid nizsie/ el. prud).
Piatok a rozbeh party bol pomalsi/narocnejsi na dohodnuti sa na tom co sa bude hrat a postupnym prichodom ludi.
Nocne a Ranne hodiny z Pia na SO prevazne hralo CS, Supreme Commander a AoE2.
Hlavnym programom po narocnejsom rozchodeni sa stalo brutalne crash derby vo FlatOut2.(moja kopirovacia sluzba, Diablov a L0kov USB disk thx!)
Nakoniec si vacsina zalubila aj moj oblubeny aj zatratovany CoD4.
Sobota sa niesla v duchu ciernej hodinky(teda siestych) sposobonou vypadkom el. prudu na zahori...
Od 12.oo - 18.oo sme boli zhrceny okolo jedineho NTB ktoreho baterka sa nebezpecne s pozeranim South Parku minala...
Pozitivom bolo ze nas zabava neopustila a aspon sme trocha vychladli od PCs avsak aj teplota zavratne klesala
Janko sa nam vynasiel a pripravil pre nas tipovaciu sutaz s nadhernou a hlavne prekvapivou vyhrou Thx!
Sobotno/Nedelnajsi program opat CS, CoD4 a FlatOut2...
Ranajsie pozeranie filmu kde som skorolo zaspal na stolicke
Urcite si myslim ze vsetci sa tak super bavili ako aj ja.
!Seeya on next one!
Este aby sm nezabudol dakujem vsetkym zucastnenym...
Hlavne l0kovi, Andymu, Diablovi, Tomanovi a Dragonovi...
Spoiler: ukázať
- bluedragon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Ja sa tiez podakujem vsetkym zucastnenym a hlavne organizatorom za super vikend aj ked sme mali spominane problemy s elektrinou. Aspon sme trosku pokecali a niektori dospali noc.
Zasa budme radi ze vsetko padalo mimo nasich aut.
Zabava super tesim sa na dalsiu akciu.
EDIT: 2 L0k2 zabudol som si tam slapky, dufam ze si to nejak moc neriesil a proste ich vyhodil. (stali 50.- u cinana)
Zasa budme radi ze vsetko padalo mimo nasich aut.
Zabava super tesim sa na dalsiu akciu.
EDIT: 2 L0k2 zabudol som si tam slapky, dufam ze si to nejak moc neriesil a proste ich vyhodil. (stali 50.- u cinana)
Home: ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202
Mobile: IBM/Lenovo ThinkPad T61
Gugluj
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Tak, tak. Organizacia LANky bola vyborna, prakticky ziaden problem nebol, takze super. Elektrika sa nerata Inak, ked som balil tak som si vsimol co zanechavala ta moja paska na zemi. Dufam, ze to nebol az taky problem, netusim som, ze tam po tom ostane taky sajrajt
Dufam, ze sa v podobnom zlozeni uvidime na dalsej LANke
Dufam, ze sa v podobnom zlozeni uvidime na dalsej LANke
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
Rozmyslal som ci ich vezmem a nabuduce vratim.., ale ked som videl toho pana (odovzdaval som mu objekt) ako sa tam snazi s mladym vnukom upratat to co sme my nestihli, tak som mu ich daroval. Myslim ze radost aku z nich mal, kedze mu sedeli ako uliate niekolkonasobne prevysila 50,-. Mozes si na svoje konto pripisat jeden velky dobry skutok.bluedragon napísal:EDIT: 2 L0k2 zabudol som si tam slapky, dufam ze si to nejak moc neriesil a proste ich vyhodil. (stali 50.- u cinana)
K lanke je uz tazke nieco dodat, kedze ste ma tu vsetci predbehli. Tak trosku som predpokladal ze bude mat kazdy viac miesta, avsak od minulej lanky ubudli stoly, co ma velmi mrzi. Ked tak velmi rad by som podakoval vsetkym za slusne spravanie a vzorovy poriadok.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Vsetko bolo super. Len to pocasie akosi neprialo. Keby bolo teplo tak nieco ugrilujeme, takto sa nedalo vonku ani fajcit nie to este nieco robit.
Organizacne to bolo zvladnute na 1* (Lok2 ). Zasuvky boli vhodne rozmiestnene takze neboli problemy s poistkami. Vypadok sme zial ovplyvnit nijako nemohli, takze sme 6h len pozerali na seba. Ale tak dalo sa to zniest.
K hram: na moje prekvapenie ma zaujalo CoD4, dvojka ma absolutne nebavila, ale toto bolo uz o inom. A Flatout2 to je nieco uzasne zabavne, najma, keD do seba idu burat 8 school bus.
Organizacne to bolo zvladnute na 1* (Lok2 ). Zasuvky boli vhodne rozmiestnene takze neboli problemy s poistkami. Vypadok sme zial ovplyvnit nijako nemohli, takze sme 6h len pozerali na seba. Ale tak dalo sa to zniest.
K hram: na moje prekvapenie ma zaujalo CoD4, dvojka ma absolutne nebavila, ale toto bolo uz o inom. A Flatout2 to je nieco uzasne zabavne, najma, keD do seba idu burat 8 school bus.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie