LANPARTY #4 Malacky [29.2.-2.3.]
JJ, bolo skvelo, taky fajn relaxacny vikend. fotky budu o chvilku, prave ich uploadujem, ale s mojim netom to trva dlho...
EDIT: No CoD4 malo velmi dobru hracsku ucast, myslim ze vacsiu nez CSko, to mi ale az nepekne neslo
EDIT: No CoD4 malo velmi dobru hracsku ucast, myslim ze vacsiu nez CSko, to mi ale az nepekne neslo
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
dobra lanka organizacne schopnosti l0k2 sa naplno prejavili a bolo super
avsak pri tej burke som mal poriadny strach hlavne keD som auto zaparkoval medzi 2 stromy (no co uz som blb) nastastie sa nic nestalo
hry co sa hraly boli super aj keD CoD4 fakt nemusim, v pohode sa dali vsetky prezit trocha ma stve ze mi nesiel najprv poriadne win takze som sa nemohol pripojit k hram co hraly chalani ale vsetko vyriesil vsemocny reinstall
inak vsetko super Tomanov projektor musi Andyman milovat hlavne keD sa tam pustali HD filmy dospeleho charakteru tak ich mal doslova na dosah ruky
este by som sa ospravednil izopd a midletovi za moju jazdu ale az po tom co som si trocha zdriemol som zacal chapat ze som isiel trocha nad limit a vobec ma to nesralo a ze keD som zaviezol Midleta tak ze som isiel aj natvrdo na cervenu hold hry cloveka skrivia
avsak pri tej burke som mal poriadny strach hlavne keD som auto zaparkoval medzi 2 stromy (no co uz som blb) nastastie sa nic nestalo
hry co sa hraly boli super aj keD CoD4 fakt nemusim, v pohode sa dali vsetky prezit trocha ma stve ze mi nesiel najprv poriadne win takze som sa nemohol pripojit k hram co hraly chalani ale vsetko vyriesil vsemocny reinstall
inak vsetko super Tomanov projektor musi Andyman milovat hlavne keD sa tam pustali HD filmy dospeleho charakteru tak ich mal doslova na dosah ruky
este by som sa ospravednil izopd a midletovi za moju jazdu ale az po tom co som si trocha zdriemol som zacal chapat ze som isiel trocha nad limit a vobec ma to nesralo a ze keD som zaviezol Midleta tak ze som isiel aj natvrdo na cervenu hold hry cloveka skrivia
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
@Diablo: Len som si kompenzoval CSko... Ale je to rychla a bezbolestna smrt a setri to municiu.
EDIT: A2C, ja si nstazujem, aspon som bol rychlejsie doma
EDIT: A2C, ja si nstazujem, aspon som bol rychlejsie doma
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
slubene fotky
Picasa
a jedno kratke video
Video
ospravedlnte kvalitu videa nakolko bola tocena fotakom ale na
ilustracne ucely staci.
Video znazornuje tragicku situaciu ludstva ked vypnu elektrinu.
V meste vsetko zavrete, nepustime ani PC ani projektor ani uvarit ani kachle nehreju. Jedina zachrana je NB s 15" oprazovkou a s baterkou ktora vydrzala rekordnych 2,5h. Zial dosla aj ta. Potom sme kukali akurat na mobily. No co uz ked je ta miniaturizacia.
Picasa
a jedno kratke video
Video
ospravedlnte kvalitu videa nakolko bola tocena fotakom ale na
ilustracne ucely staci.
Video znazornuje tragicku situaciu ludstva ked vypnu elektrinu.
V meste vsetko zavrete, nepustime ani PC ani projektor ani uvarit ani kachle nehreju. Jedina zachrana je NB s 15" oprazovkou a s baterkou ktora vydrzala rekordnych 2,5h. Zial dosla aj ta. Potom sme kukali akurat na mobily. No co uz ked je ta miniaturizacia.
Spoiler: ukázať
Ja pridavam tiez slubene fotky. Neni ich moc, ani som ich netriedil, len stiahol, zbalil a upol:
http://rapidshare.com/files/96518631/100_FUJI.rar
Ja som toho nazoru ze sme mali stastie ze elektrika nam isla este v sobotu po tom co som pozeral spravy...
http://rapidshare.com/files/96518631/100_FUJI.rar
Ja som toho nazoru ze sme mali stastie ze elektrika nam isla este v sobotu po tom co som pozeral spravy...
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
takze moja prva lanparty za mnou.picity silne,zazitok skvely.hrat po nete 15 a hrat v jednej miestnosti 15 to je ina kava...cod4 a fallout2 boli neskutocny masaker a riadna zabava,cs som bol viac menej len do poctu bo som mal pred lankou nahratych cca2 hodiny.neskutocne ma rozculovalo keD vidim ze na niekoho mierim vystrelim a nic a on mi da head shoot,tak to som mal co robmit aby som to predychal.dufam ze Dalsej lanky zdokonalim svoje schopnosti a budem plnohodnotny hrac po vsetkych strankach.skoda ze sme boli len tak kratko.
PS:pri tom HD "ROZMNOzOVANi PRIMaTOV" som mal co robit aby som sa sustredil na hranie,ale to asi mali viacery
PS:pri tom HD "ROZMNOzOVANi PRIMaTOV" som mal co robit aby som sa sustredil na hranie,ale to asi mali viacery
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ale ta blondina s rukou v prd*li bola kruta:))))
fakt dobre bolo mozem spokojne prehlasit ,ze este teraz som vyhraty az az:))
midlet ty si bol na code Tealc?! doteraz nevim kto to bol ale z tych airstrikov som bol uz na nervy:)))
skoda len ,ze lok2 sa viac venoval babke a jej kuchyni ako hraniu:)) nasledne provokacie ked prisiel najedeny po obede a my hladny a v zime boli krute chvile:)))
fakt dobre bolo mozem spokojne prehlasit ,ze este teraz som vyhraty az az:))
midlet ty si bol na code Tealc?! doteraz nevim kto to bol ale z tych airstrikov som bol uz na nervy:)))
skoda len ,ze lok2 sa viac venoval babke a jej kuchyni ako hraniu:)) nasledne provokacie ked prisiel najedeny po obede a my hladny a v zime boli krute chvile:)))
Nuze pravda, Teal'c bol moj pseudonym. A to mas dobre ze ta stvali len airstriky, som cakal ze helicopter support bude neprijemnejsi
Ja to vidim tak ze moja ucast na dalsej lanke tohto roku ak bude je 100%. Vynechal som len tretiu a aj to doteraz lutujem...
Ja to vidim tak ze moja ucast na dalsej lanke tohto roku ak bude je 100%. Vynechal som len tretiu a aj to doteraz lutujem...
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Super aj ja sa tesim na Dalsiu, midlet ak ti odvoz vyhovoval tak ta mozem vziat znova, dufam ze uz bude viac vodnikov a aj budem mat novu case lebo takto prenasat vodnika po castiach je strasne
dufam ze sa zucastni aj Jergus aby sme sa mohli pokochat jeho pracou
a hlavne dufam ze uz nebude take 6hod bez energeticke obdobie stavali sa z nas zvierata
dufam ze sa zucastni aj Jergus aby sme sa mohli pokochat jeho pracou
a hlavne dufam ze uz nebude take 6hod bez energeticke obdobie stavali sa z nas zvierata
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel