LANPARTY #4 Malacky [29.2.-2.3.]
Odvoz bol uplne v pohode, nemam nic proti. Ked sa to tak vezme, nic nejde bez problemov, vzdy sa nieco pokasle, to by ani nebolo ono. Ale tych 6 hodin bolo fakt hodne. Keby som vedel, zoberem aj tu 9 clankovu baterku
BTW: lok, ako to vyzera s tym majom? Jak si spominal ten 4-dnovy maraton od stvrtka?
BTW: lok, ako to vyzera s tym majom? Jak si spominal ten 4-dnovy maraton od stvrtka?
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Viem ze ta nedela bola taka narazova, ale ono je to tak skoro vzdy. Kazdy sa uz pomalicky pobera, chce byt na obed, popripade poobede doma, kedze hned druhy den je pracovny. Ak sa Kikko podujme, kedze majovu lanku spominal on, tak coskoro mozeme este jednu zopakovat. Malo by byt teplejsie, cize nejaka opakecka by bola viac ako ista. :twisted:
sentimentálna spomienka - valid cpu
to by mozno slo, ale problem by bol, ze by prisla v takychto satachA2C napísal:no skus ze musis ist do kupelov a PC je podmieka vstupu
alebo keD tak ju vezmi zo sebou aspon sa budeme mat cim kochat =P~
lava, prava, lava, prava ...
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
To by som tvrdil este tak pred rokom ale teraz by som to vzal ako vitani akt pokracovania zivotneho cyklu (vies zena ti po jedinej hadke neujde resp. ti neprestane volat alebo sa s tebou stretavat) ma to kopu vyhod ranajky, obed, vecera a pravidelny sex
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel