1. CPU bol AMD Phenom 9600 BE, po nainstalovani siel PC asi hodinu, potom som ho vypol a ked som prisiel domov, tak uz sa nespustil.
2. CPU bol AMD Athlon X2 5000+ BE, po nainstalovani siel PC od rana do vecera, ale na druhy den sa uz nespustil, cize asi ten isty problem?
Oba CPU mali teplotu 30C, t chipsetu bola 33C, t VGA bola 37C, t HDD 25C. Jedine logicke vysvetlenie mi prijde, ze kvoli rychlemu ochladeniu po vypnuti doslo k mechanickemu poskodeniu?
Instalacia chladica - zo zakladnej som dal dole maticu pre BOX chladice, vlozil som CPU, aplikoval pastu. Potom som pouzil len 3 casti - chladic + drziak + 4 srobiky (vid instal AM2). Je mozne, ze som na nieco zabudol? Vsade pisali, ze treba pouzit AM2 backplate, ale ten som nemal kam dat, zakladna uz vzadu ma nieco podobne. Nedaval som tam ziadne gumicky ani nic ine. Urobil som niekde chybu alebo musim kupovat novy CPU kazdy den? To aby som zacal vykradat banky.

P.S.: Este ho skusim vybrat a dat do bratoveho PC, ale asi nepojde, takze sa mi do toho ani nechce.