xxxcomp aka Karman
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
xxxcomp aka Karman
Tymto prispevkom by som iba chcel upozornit vsetkych, aby si pri nakupe dali pozor na firmu xxxcomp (predtym Karman).
Tu a tu najdete viac informacii o "serioznosti" tejto firmy, ktorej sluzby som bohuzial mal moznost vyskusat osobne. .
Nevedel som do ktorej temy to zaradit, ak to nie je spravne, prosim o presunutie...
Tu a tu najdete viac informacii o "serioznosti" tejto firmy, ktorej sluzby som bohuzial mal moznost vyskusat osobne. .
Nevedel som do ktorej temy to zaradit, ak to nie je spravne, prosim o presunutie...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
no pekne... karman bol asi najhorsi eshop na Slovensku, mam s nim skusenosti o ktorych sa nejdem rozpisovat, este je aj medzi neplaticmi, tak tomu hovorim podvodnici...
Slawo
Slawo
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
http://staznosti.sme.sk/cpld/339/KARMAN---Ondrej-Adamec
Nechala sa nachytat !
Niesom ako mudry,ale ak sa take komplet PC objednava,naco musela platit cele dopredu ?Mohla aj kurierovy zaplatit,NIE???
Vsak to taka " doveryhodna FIRMA "
PE ES KO : Pozname p.Karman-a
Jeden jediny krat som objednal Fan-y u nich.nikdy viac !!!
Nevravim nikto,ale karman urcite nemal na TNTrade v BA 100%na spolahlivost
Nechala sa nachytat !
Niesom ako mudry,ale ak sa take komplet PC objednava,naco musela platit cele dopredu ?Mohla aj kurierovy zaplatit,NIE???
Vsak to taka " doveryhodna FIRMA "
PE ES KO : Pozname p.Karman-a
Jeden jediny krat som objednal Fan-y u nich.nikdy viac !!!
Nevravim nikto,ale karman urcite nemal na TNTrade v BA 100%na spolahlivost
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Jeden moj znami zaplatil dopredu fotoaparat za nieco vyse 13.000SKK, nedodali mu ho asi 10dni, tak sme sa tam isli pozriet, nakolko na mail moc nereagovali a na firemnej linke bol niekto absolutne nezainteresovany/alebo to dobre hral..
Firma teda absolutne bez urovne, vsade bordel, smrad a pod. Po zhliadnuti nasich nemalych postav zrazu bol vyssi model skladom za nizsiu cenu - ktora uz bola zaplatena a este aj na kavu ostalo
IMHO je to obycajny podvodnik, co sa hra na podnikatela ale vobec netusi co robi, tak aj vyzeraju jeho odchody a o spokojnosti zakaznikov ani nehovorim, len na nete je asi 20 pripadov, kedy to pan Karman :o prestrelil hodne a to sa vela ludi ani nepochvali, keD ich niekto takto ....
Firma teda absolutne bez urovne, vsade bordel, smrad a pod. Po zhliadnuti nasich nemalych postav zrazu bol vyssi model skladom za nizsiu cenu - ktora uz bola zaplatena a este aj na kavu ostalo
IMHO je to obycajny podvodnik, co sa hra na podnikatela ale vobec netusi co robi, tak aj vyzeraju jeho odchody a o spokojnosti zakaznikov ani nehovorim, len na nete je asi 20 pripadov, kedy to pan Karman :o prestrelil hodne a to sa vela ludi ani nepochvali, keD ich niekto takto ....
CENTER
Spoiler: ukázať
ja som si u nich kupil moju dosku... mali ju tam lacnejsiu ako inde... doba dodania tam bola cca 5dni, na 5ty den neprisla, napisal som mail, nic, druhy , nic, treti vyhrazny a na ten odpovedali, a dosku som mal o 2 dni doma ... mozno stastie
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chalani vsetci rychlo na ich stranku a kuknite tie PC zostavy, ked som kukol tu sumu a nasledne co ten PC obsahuje som sa skoro postal od smiechu
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
tak to je sila a urcite AGP, lutujem niake lamky co na to naletia...all23 napísal:omg ceknite tie zostavy,a hlavne ta za 35tis.. ze graficka karta x1350 a ta cena ROFL asi dalsi karman
Slawo
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress