nejaky e-shop na PC TUNING s dodanim tovaru SK postou

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

ad 1.) cize mas ucet, na ktorom ale nie su peniaze (aspon tak si to napisal). Tak tam peniaze vloz. Ak ale nemas peniaze, ktore by si tam vlozil, odovzdaj zopar vratnych flias, skasiruj hotovost a miesto vlozenia na ucet ju min na tej vietnamskej trznici.

ad 2.) pre "kamosa" plati to iste

ad 3.) tak si ju urob, aspon si spravis radost malym vyletom

ad 4.) praveze chces, vsetko by si chcel za pat korun aj s plnym servisom. Kvalitne veci su relativne drahe veci, a ak nemas na prepravne, nemas ani na kvalitne veci. cize by si i tak nakupil len to najlacnejsie a sam sebe vsugeroval, ze si kupil znackove super-spica kvalitne vecicky.

ad 5.) a to si ani len nevies predstavit, ako by sa bali obchody nieco ti vobec poslat

pridam bod c. 6.) mam pre teba jedno vyborne riesenie celej tejto zivotnej slamastiky. Miesto postovneho, prepravneho, cestovneho a podobnych platieb, si urob turisticky den, pridi dnes o 15:00 pod moje okno, zopar veci budem vyhadzovat, tak sa ich aspon polahky zbavim a ty, co si chytis a prezije to pad zo stvrteho poschodia je tvoje. Budes mat vyhradne kvalitne veci a nebude ta to v takomto pripade stat ani korunu, co je zjavne tvoja hlavna priorita.
:wink:
Naposledy upravil/-a Bikermotyl v Ne 16. Mar, 2008, 10:49, upravené celkom 1 krát.
Lithil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Lithil »

hmm..no ok tak teda otca skusim poziadat...
a inak skusenosti s TNTRADE platbou dopredu(tusim aj tam to je) ma niekto ?

edit: biker teba asi bavi ma likvidovat? :?
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

05jarule napísal:skusenosti s TNTRADE
TNTrade takisto v pohode - len vyberaj tovar ktory je skladom, bo sa ho nemusis dockat. Nie su taky obratny ako tichepc.sk, kde keD je napisane "Na objednavku do tyzdna", tak to aj znamena do tyzdna (ako som napr. ja objednaval moj Xigmatek), zato v TNTrade som uz jeden krat cakal a cakal a cakal...az som zrusil objednavku...ale mimo toho v pohode.

No a Bikermotyl-ovi sa necuduj, uvedom si ze tu spekulujes nad 131,- korunami...vs. nejakych co ja viem 79,- za dodanie postou...
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa kOsTi »

No ja tiez nechapem o co ti tu vlastne ide. Ides kupovat veci za mozno aj par tisic a chces si to nechat poslat postou resp vadi ti rozdiel medzi nejakymi 100 a 130SK ? (postovne sice nie je 100 ale obchody si to takto jednotne uctuju pretoze nemozu povedat ze Cena+postovne ... musi to byt jednoznacne) a potom mas ucet a na nom nemas prachy ale prachy mas tak kto ti brani ich tam vlozit? Niekedy si pripadam ako keby si o sebe nevedel... a to neplati len pre teba... je vas tu viac takych expertov...
Naposledy upravil/-a kOsTi v Ne 16. Mar, 2008, 12:28, upravené celkom 1 krát.
barco
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa barco »

jarule este stale ta to bavi sa tu verejne strapnovat ? clovek by myslel ze po 500 postoch ta to prejde, ale kdeze :blind:
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Mno ja tie mriezky nemam problem poslat postou, ale to sa nacakas, pretoze kolegyna na nu chodi raz za dva tyzdne (viac by som jej ani nedovolil pretoze ta institucia nie je hodna investicie vacsieho casu z nasej strany...keby to bolo pri tych mnozstvach zasielok rovnake ako v CZ kde CZ posta poskytne software a stitky + staci doniest tolko balikov pred postu a zamestnanec si to z auta rovno prebere a podpise tak to by som aj mozno uvazoval a skusil postu znova..ale medzi nami bratmi...ta cena 131 s DPH za kuriera je uz tak ci tak z nasej strany dotovana a patri k najnizsim na SK ... su aj nizsie to je pravda, ale to su aj radovo 10x vacsie spolocnosti ako tichepc.sk).

A neodpisoval som, lebo posledny tyzden pocas dna som riesil objednavky a zakazky a odpovedal len na pripady a ziadosti tykajuce sa serióznych obchodov a objednavok cez system.

Hlavne co je potrebne si uvedomit, ze PREPRAVA NIE JE NAsA SLUzBA ale SLUzBA, ktoru si JENODUCHO MUSis ZAPLATIt keDze je to PREPRAVA TOVARU K TEBE, s tym nasa spolocnost nema nic spolocneho len to ze ti poskytuje setrenie casu, ze si pre to nemusis chodit a ani si nemusis prepravu objednavat...vsetko je to vybavene cez nas.

Ma napadlo akurat, ako jeden klient pisal, ze by chcel zlavu na Acellero a jeho montaz zdarma pretoze on si ho kupi a pride si preto osobne...obcas nechapem ludske rozumove pochody naozaj..ako keby niektorym mozog rokmi krpatel ... :roll:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Lithil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Lithil »

uz sme sa rozhodli s kamosom...berem z TNTRADE.SK s UPS-ckom za 177 SK ... dame napoli a kazdeho to vyjde ako SK posta ...

a to barco: neviem co si predstavujes pod pojmom strapnovat,ked toto bola normalna otazka threadu... ak sa ti nepaci nemusel si pisat...kde som mal zobrat nejake stranky alebo pomoc ? kamos je lama ten nikdy nic este neobjednaval a ma iba chivlku net,google mi nevyplul nic tak so msa obratil sem...

EDIT Bikermotyl ...a si si isty, ze lama je zrovna "kamos"? 8)
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

Fakt bolo nutne sem postovat keD si to nakoniec aj tak vyriesil ako je aj jedina cesta? samozrejme trebalo kvoli takej blbosti vytvorit thread aby si nazbieral trocha viac postov ze? :roll:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

len tak informacne, co nakoniec beries?
mozno aj ja dostanem chut...