Všetko o Gigabyte P35-DS3
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
dobre a pre cloveka by to malo co znamenat? ze si to samo nejak meni voltaze na vetronoch?
btw, precital som 34 stran brutalne lamerskej diskusie na pc tuningu kde sa na 29 stranach bavia o tom co je ahci a ako ho rozbehnut na 4 stranach rozoberaju kombo ctrl+f1 ale nas problem kua nikde. na 2 stranach si chcu davat do drzky, moderator to v polke zavre pretoze sa sekol s ds4, to su blazni ty cesi
btw, precital som 34 stran brutalne lamerskej diskusie na pc tuningu kde sa na 29 stranach bavia o tom co je ahci a ako ho rozbehnut na 4 stranach rozoberaju kombo ctrl+f1 ale nas problem kua nikde. na 2 stranach si chcu davat do drzky, moderator to v polke zavre pretoze sa sekol s ds4, to su blazni ty cesi
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
dobre, tak teraz, este raz, co vlastne kopirujeme, skusal som dvd video - original (nejaka rozpravka ako sa budia princezne) to kopirovalo 7-9mb, skusal som gamesu fear - ten kopirovalo cca 9mb na zaciatku, skusil som divx a tu sa dvdroma rozhucala ako drbla a vytiahla to na 16mb niekde v polke 700mb divxu
Watching you ...
- sagovan12
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Tak sa pridaqm aj ja, tiez som to vyskusal a mam dve mechaniky jednu NEC a druhu LG. NEC neviem preco ale mi nechce v biose najst ale pritom vo windowse ide uplne normalne. Tak som zacal kopirovat najprv z NEC a tam v pohode to ide 10Mb/s a stale sa to zvysovalo, no a ked som dal kopirovat z LG ktora je v biose detektnuta tak tam mi to kopirovalo max 3,5Mb/s a vacej to uz ani za boha nestelo ist. Naozaj v tej doske nebude vsecko uplne v poriadku. Ozaj obidve mechaniky su PATA.
Takze, ja som s touto doskou uplne spokojny, dobre moznosti taktovania oproti MSI, ktoru som mal az doteraz:P . K tomu kopirovaniu- mne to kopiruje asi 12MB/s v priemere, ako tak pozeram, som na tom este celkom dobre (bol to xvid film). K taktovaniu- s mojim E6400 som sa dostal na 3GHz s napatim 1.216V podla CPUz, co ukazuje bios si uz presne nepamatam. Takze skacem od radosti. Ale mam problem sa dostat na 3.2GHz, asi to bude napatim na SB, ale nemozem tam najst nastavenie, kde by sa to dalo zvysit. Help. Inak bios mam F13a
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB