Mam doma tento sub.: http://www.usblaster.com/index.php/9,hi ... al_keuze=2
- bez repro !
Ake repro mozem k nemu kupit ?
resp. kolko utiahne ?
Diky (nechcem RECEIVER!!!!!!)
Kolko zvadne SUBWOOFER ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Mas tam ze vraj 370W, ale realne tak 50W moze mat. Co som cital o tej znace tak je to vraj polovicny shit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Cital som to na zopar audioweboch uz davnejsie.
Slusne repro...to robi dnes kadekto...90% veci do aut su pre manikov ktorym ide o "basypyco" a aby to co najviac vrestalo. Napisu tam ze to ma 2kW
Vykon nieje vsetko, ale henta krabicka ak ma 370W tak ja som mikulas
. Zaprve, keby si tomu vyhulil, tak vytlacis z izby okna aj so stenami a zadruhe 370W reprak ma sam o sebe vacsi priemer ako cela ta bednicka, pripadne je to zoskladane z viacerych reprobedni.
300W ozvucis maly stadion.
Takze ak hladas adekvatne repro, tak si zisti do akej freq. hra ten sub, a potom zozen satelity, ktore zacinaju na rovnakej alebo nizsej freq. aby ti nadvazovali na subak. O vykon sa neboj, sak hlasitost subu si nastavis, a satelity aninemusia byt nejak extra vykonne nakolko na prekvencie ktore maju hrat je ucho ovela citlivejsie ako na hlboky bass. Z toho dovodu sa ti budu javit ako hlasnejsie.
Slusne repro...to robi dnes kadekto...90% veci do aut su pre manikov ktorym ide o "basypyco" a aby to co najviac vrestalo. Napisu tam ze to ma 2kW

Vykon nieje vsetko, ale henta krabicka ak ma 370W tak ja som mikulas

300W ozvucis maly stadion.
Takze ak hladas adekvatne repro, tak si zisti do akej freq. hra ten sub, a potom zozen satelity, ktore zacinaju na rovnakej alebo nizsej freq. aby ti nadvazovali na subak. O vykon sa neboj, sak hlasitost subu si nastavis, a satelity aninemusia byt nejak extra vykonne nakolko na prekvencie ktore maju hrat je ucho ovela citlivejsie ako na hlboky bass. Z toho dovodu sa ti budu javit ako hlasnejsie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
Vykon zistis tak ze sa pozries co to zenie, urcite tam bude nejaky integrac. A podla toho uz zistis aky reprak volit, podstatnejsie je ale aby mal rovnaku impedanciu ako mal ten povodny. Vykon nebude presahovat 50W, teda vacsina dnesnych basakov to musi zvladnut.
A US Blaster nikdy v zivote nerobil kvalitne veci, vsetko su to sracky rovnako ako ostatna cinska produkcia.
Slusne repro do aut robia ine znacky - napr. Morel alebo Focal, urcite nie US Blaster.
Inak ale so specifikaciami sa nezatazovali
frekv. rozsah 20Hz-20kHz, vykon satelity 70W a subwoofer neuveritelnych 370W... ziadne podmienky merania ani nic... takto si vycucne parametre hocikto, toto fakt svedci o serióznosti vyrobcu.
A US Blaster nikdy v zivote nerobil kvalitne veci, vsetko su to sracky rovnako ako ostatna cinska produkcia.
Slusne repro do aut robia ine znacky - napr. Morel alebo Focal, urcite nie US Blaster.
Inak ale so specifikaciami sa nezatazovali

-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: St 20. Sep, 2006, 02:00
shiro, suhlasim s tebou, az na tie poznamky za prve.. a za druhe..
to su bohuzial bludy, neviem kde si na to prisiel..
k tomu za prve.. okna a steny tlaci akust.tlak a nie vykon, ja mam doma velodyne 750W rms a ziadne okna netlaci .. dvojnasobny vykon/prikon znamena narast 3db v hlasitosti..
k tomu zadruhe.. aky ma reproduktor prikon nezavisi od jeho priemeru.. su aj 8" kusky s 1kw prikonu sinus..
v ostatnom mas v podstate pravdu
to su bohuzial bludy, neviem kde si na to prisiel..
k tomu za prve.. okna a steny tlaci akust.tlak a nie vykon, ja mam doma velodyne 750W rms a ziadne okna netlaci .. dvojnasobny vykon/prikon znamena narast 3db v hlasitosti..
k tomu zadruhe.. aky ma reproduktor prikon nezavisi od jeho priemeru.. su aj 8" kusky s 1kw prikonu sinus..
v ostatnom mas v podstate pravdu