sapphire 3870 jednoslotovy chladic
sapphire 3870 jednoslotovy chladic
cavte ...... ma niekto z vas skusenosti s taktovanim s ati 3870 sapphire s jednoslotovym chladicom ?????? a ake takty max pusti ???? :8O:
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
to zistis najlepsie sam
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Vitaj na nasom fóre!
V podstate nieje problem ani s touto kartou, len si pri taktovani zvys rychlost otacania ventilatora, aby jadro neslo cez 100°C.
Bezne dosiahnutelne takty su bez voltmodu do 900 MHz na jadre a pamate zalezia od toho, ake su osadene.
Pohybuju sa od 2400 do 2800 MHz.
(Podla tvojho nicku by si mal mat nVidiu, nemyslis?)
V podstate nieje problem ani s touto kartou, len si pri taktovani zvys rychlost otacania ventilatora, aby jadro neslo cez 100°C.
Bezne dosiahnutelne takty su bez voltmodu do 900 MHz na jadre a pamate zalezia od toho, ake su osadene.
Pohybuju sa od 2400 do 2800 MHz.
(Podla tvojho nicku by si mal mat nVidiu, nemyslis?)
Spoiler: ukázať
Asi tak... kazdopadne taktovat treba len skusat kolko to pusti teplota popripade ci nebudu artefakty, az by to slo pekne tak mozes vymenit aj chladic potomandydul napísal:(Podla tvojho nicku by si mal mat nVidiu, nemyslis?)
Slawo
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress