kocky v openGL (A9250)
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
kocky v openGL (A9250)
robia sa my take kocky alebo obdlzniky v cs 1.6 a wolfenstein return to castle (obidve openGL) ...v inej hre som take nieco nepostrehol ...jadro : 240@284 a VRAM 200@213 ... na pameti nemam chladic ale ked hram obcas ju chytim a asi nemala nad 40°C (ani raz nebola horuca) ...skusal som dat na default ale nepomohlo ...diki za radu
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ak ti to doteraz nerobila, nainstaluj si ine ovladace, pokial nepomoze, skus flashnut iny BIOS.
Nezufaj, i tak ta karta nema cenu ani 300,-SK, kupis si tu v bazare lepsiu a vykonnejsiu AGP kartu za par stovak.
Nezufaj, i tak ta karta nema cenu ani 300,-SK, kupis si tu v bazare lepsiu a vykonnejsiu AGP kartu za par stovak.
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Stiahni si ATIFLASH a BIOS na tvoju grafiku zo stranky www.techpowerup.com, spravis si bootovaciu disketu, nahras tam BIOS a ATIFLASH a ides nato.
Pre istotu si zazalohuj na tu disketu povodny BIOS, pokial by flash nevysiel, nenabehne ti obraz, ale napisanim spravneho prikazu mozes povodny flashnut spat.
Ja som teraz flashoval BIOSy na 9550, 9600 a 3870.
Samozrejme, par krat to nevyslo, ale nic sa nedeje, flashnes iny, vyskusas, nieje dobry, flashnes Dalsi a tak Dalej...
Pre istotu si zazalohuj na tu disketu povodny BIOS, pokial by flash nevysiel, nenabehne ti obraz, ale napisanim spravneho prikazu mozes povodny flashnut spat.
Ja som teraz flashoval BIOSy na 9550, 9600 a 3870.
Samozrejme, par krat to nevyslo, ale nic sa nedeje, flashnes iny, vyskusas, nieje dobry, flashnes Dalsi a tak Dalej...
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
mam ASUS ATi A9250 128MB/64bit ...nenasiel som tam BIOS na tu moju (boli iba od inych vyrobcov ) ...
tak som sa vratil trochu pohrat s nastaveniami ...uz to ide OK v msconfig som si ked som taktoval nastavil vypnout : Ati smart a Ati hotkeypoller /msconfig som dal na default a uz mi to nerobi ...
a jak je to s tim flashnutim prida to neco aj k vykonu
tak som sa vratil trochu pohrat s nastaveniami ...uz to ide OK v msconfig som si ked som taktoval nastavil vypnout : Ati smart a Ati hotkeypoller /msconfig som dal na default a uz mi to nerobi ...
a jak je to s tim flashnutim prida to neco aj k vykonu
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
No vidis, tak nakoniec bola len chyba medzi klavesnicou a stolickou...
Flash BIOSu ti ziadne zvysnie neprinesie.
Neopravuj, co funguje.
Flash BIOSu ti ziadne zvysnie neprinesie.
Neopravuj, co funguje.