"vadny" stlpec pixelov na notebooku
"vadny" stlpec pixelov na notebooku
Zdravim.
na notebooku sa mi zacal objavovat v pravej casti zvysli rad pixelov, ktory neustale svieti na cerveno. zo zaciatku pomohlo ked som v klbe ohol display, ale teraz to uz nepomaha skoro vobec, sem tam sa podari ale nie je to riesenie ake by som si predstavoval.
Podla mna je tam len nejaky vadny kontakt v klbe alebo niekde v display-i pretoze ked trochu prehnem horny pravy roh displaya tak ten pas zmizne a je tam normalny obraz, ale ked uvolnim tak sa tam zase vrati. Skusal som robit aj Print Screen obrazovky a tam ho nezobrazi, takze predpokladam ze graficka karta je ok. Dost ma to irituje, hlavne ked pustim nejaky film tak ten cerveny stlpec tam stale svieti.
Notebook mam HP Compaq nc8430, bol kupovany na firmu a bohuzial zaruka uz presla. tak som sa chcel opytat na nejake riesenie, ci to ide spravit svojpomocne, popripade aka draha by bola asi oprava.
vsetkym vrela vdaka.
na notebooku sa mi zacal objavovat v pravej casti zvysli rad pixelov, ktory neustale svieti na cerveno. zo zaciatku pomohlo ked som v klbe ohol display, ale teraz to uz nepomaha skoro vobec, sem tam sa podari ale nie je to riesenie ake by som si predstavoval.
Podla mna je tam len nejaky vadny kontakt v klbe alebo niekde v display-i pretoze ked trochu prehnem horny pravy roh displaya tak ten pas zmizne a je tam normalny obraz, ale ked uvolnim tak sa tam zase vrati. Skusal som robit aj Print Screen obrazovky a tam ho nezobrazi, takze predpokladam ze graficka karta je ok. Dost ma to irituje, hlavne ked pustim nejaky film tak ten cerveny stlpec tam stale svieti.
Notebook mam HP Compaq nc8430, bol kupovany na firmu a bohuzial zaruka uz presla. tak som sa chcel opytat na nejake riesenie, ci to ide spravit svojpomocne, popripade aka draha by bola asi oprava.
vsetkym vrela vdaka.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Servius, pravdepodobne vymena displeja, pocitaj tak 10tis. a viac za novy. Ak by vedeli vymenit len ten datovy vodic od dosky k displeju (ale nemusi sa to dat, a problem nemusi byt v nom), tak sa mozes zmestit do nejakych 3-4 tis.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
nj, ale co s tym mam robit? keby to bolo aspon niekde pri okraji tak to prezijem, ale takto ma to stve zakazdym ked sa na ten display pozriem..
Naposledy upravil/-a fateman v Ut 11. Mar, 2008, 00:08, upravené celkom 1 krát.
blikanie monitoru
Kupil som si novy monitor asus a mi stale blika .Bude mi to stale blikat alebo to prestane???
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nespamuj do topiku niekoho ineho, ale pokracuj vo vlastnom
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
fateman: A nechcel by si aj napisat, ako bol vyrieseny? Alebo to ostatni vediet nemusia, hlavne, ze to vies ty?
Spoiler: ukázať