Vezmem si nieco odtial a nakydam na to...
Inspiroval ma Andrew touto vetou...
V prvom rade chcem zdoraznit, ze toto, co tu vypotim sa tyka vacsiny... jedinci, co maluju obrazy a pocuvaju hip hop su iny pripad...Andrew napísal:Len myslim ze nieje na mieste oznacovat kazdeho co pocuva hip hop za kkta s iq 0.0 nic...
Andrew ma pravdu...nemalo by sa to...
Kazdopadne... vezmeme si 2 pripady...v oboch sa bude jednat o muzov
1. paci sa mu spevacka z PS, Zuzka Smatanova, zenska z Tristanie, zenska z Elan je Elan... proste pekna dlhovlasa kocka s peknym hlasom... paci sa mu jej hlas, mozno vyzor a tam to konci...pripadne by ju pretiahol... ale neopakuje sa po nej, nemaluje si nechty ako ona, dokonca sa ani neoblieka ako ona, nepouziva jej slovnik
2. pacia sa mu chlapici, co hubuju do mikrofonu, maju doma bazen a ohradku so stetkami, styridsat aut a tri vikendove domy na orgie... dnesna spolocnost toleruje, ak sa chlapovi paci chlap... na tom este nie je nic zle... horsie je, ak by dotycny toho chlapa pretiahol... este horsie je, ak sa oblieka ako on...dokonca pouziva jeho slovnik
Teraz je tu otazka... mat idol, svoj vzor je normalne... ale je normalne mat idol bez dovodu? Co sa mi na nom paci? Ohradka so stetkami? Auta? Ze dokaze papulovat jak 5 rocne nevychovane decko, ale ma o tri svaly viac na ruke?
Hudba ma v sebe vzdy nieco krasne, alebo nejake posolstvo, co chce autor odovzdat ludom.... dokonca este aj wp ma v sebe posolstvo... akurat je ta hudba kvoli tomu trocha mimo zakona... ake posolstvo ma rap, ci hip hop? Je mi jedno, ci nemam jasno v tych dvoch pojmoch, je to rovnake pre mna... Zabijat a trtkat pri tom tri stetky? A je to v poriadku teda, rozsievat nenavist?
Alebo... co je na tom krasne, esteticke? Snad hlas? Alebo rymovacky?