Vsetko ohladne ICQ
miranda to vie, staci to icq.dll skopirovat a ulozit ho v tej istej zlozke napriklad icq2.dll , mozes mat online hadam aj 20 uctov.
BTW ta chyba reistalom icq6 nejde odstranit, riesenie je ine, a to presunut dotycny kontakt do block listu, nechat padnut icq, prihlasit sa znovu a dotycnu osobu dat s block listu prec.
BTW ta chyba reistalom icq6 nejde odstranit, riesenie je ine, a to presunut dotycny kontakt do block listu, nechat padnut icq, prihlasit sa znovu a dotycnu osobu dat s block listu prec.
Spoiler: ukázať
asi mesiac pouzivam PIDGIN pre windows...da sa nastavit sledovanie priatelov (funkcia, ktora umoznuje umoznuje nastavit napr. ze ked sa priatel prihlasi posle mu nejaku spravu a tak...to som zatial u ziadneho IM klienta nevidel/akosi som to prehliadol ked to tam bolo), podla mna ma prijemne spracovany zoznam priatelov - co som pozeral v procesoch vyuziva asi 20MB pamati, ma v sebe zabudovany modul, pomocou ktoreho ho ukotvis na obrazovke a ostatne okna sa mu prisposobia, cize mas vzdy zoznam priatelov poruke + este nejakych zo 20 modulov - zatial som ich neskusal vsetky ...u neho som vsak nenasiel ziadne pluginy ako exMusic, myHistory u qip infiumXenon napísal:Caute. Aky je najlepsi program pre ICQ protokol. Dakujem
taky obycajny klient, s nejakou tou speci funkciou a velmi prijemnymi zvukmi (konecne ziadne "ooo ooou" pri prichodzich spravach )
kazdy IM klient ma co to do seba...to treba vyskusat a sam si vyberies ten, ktory ti najviac sedi...ja som si nemohol nikdy zvyknut na Trilian-a
asi zacnem pisat recenzie
Re:
Pocuj kamos, ruky ti odpadnu ked musis napisat 9 cisel? Kurnik sopa sak aspon sa kuknem na tu stranku ne? Inak by si vedel ze sa to da pridat ako search provider a tuknes CTRL+E napises cislo a ficis...Xenon napísal:Ano, je to super. Lenze nieco take, co je programcek, ako plugin alebo tak. Aby som nemusel vzdy tukat cislo. Moze to byt aj pre QIP. Diki.
.
Re:
ja len dodam ze som to dnes skusal nezavisle od tejto temy. a je tam v lavo hore menu moznosti s 3 moznostami detekcie...ta druha najde aj QIP a aj MIRANDU. odskusaneJerry napísal:...
http://kanicq.ru/invisible/en/?method=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Vsetko ohlade ICQ
Wuaa ... Odskusane, funguje to a vie odhalit ...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Vsetko ohlade ICQ
chalani, funguje vam prihlasenie na icq/qip ? mne nie, ani stranka icq.com ..
EDIT: zrejme nejaky docasny vypadok, uz je to ok
EDIT: zrejme nejaky docasny vypadok, uz je to ok
Naposledy upravil/-a zachary v St 28. Máj, 2008, 16:09, upravené celkom 1 krát.