Nove Pentia E21XX a Celeron-y 4xx
Mam otazku.. Ma u tychto procesorov zmysel znizovat napetie este pod uroven VID ? Momentalne mam 1,25 V na 2,5 ghz, EIST to pri necinnosti znizi dokonca az na 1,21V nemam v case ziadny odfuk ani intake a pri zatazi s boxom dava max 60. Ma zmysel skusit ist s napatim este nizsie?
A este jedna otazka, daju sa otacky box vetraka regulovat manualne??
A este jedna otazka, daju sa otacky box vetraka regulovat manualne??
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
ked max 60 °C tak urcite nie ,radsej ho dotaktuj )Kukiak napísal:Mam otazku.. Ma u tychto procesorov zmysel znizovat napetie este pod uroven VID ? Momentalne mam 1,25 V na 2,5 ghz, EIST to pri necinnosti znizi dokonca az na 1,21V nemam v case ziadny odfuk ani intake a pri zatazi s boxom dava max 60. Ma zmysel skusit ist s napatim este nizsie?
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
herne vyuzitie
na www.extrahardware.cz je test, na hry je tento procak na , oproti Allendale bol aj !10! FPS prepad...
Re: herne vyuzitie
10FPS ??? to je ale rozdiel... ci budes mat 90 alebo 100, rovnako si zahras... a ak budes mat 20 ku 30, tak si nezahras ani na jednom ... je to fakt shit procakFatal1ty napísal:na www.extrahradware.cz je test, na hry je tento procak na , oproti Allendale bol aj !10! FPS prepad...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Intel @ e2220
default by som povedal je okolo tych 1.1-1.3V ... mozes to zistit v Biose alebo napr. CPU-Z ti to ukaze... nie je to samozrejme uplne presne...
kolko je bezpecne a kolko ti vydrzi pri urcitom napati, to ti nikto nepovie... zavisi aj od chladenia, do tych 1.4-1.45 V to je v pohode, treba ale samozrejme sledovat teploty... viac uz aj tak nema vyznam
default by som povedal je okolo tych 1.1-1.3V ... mozes to zistit v Biose alebo napr. CPU-Z ti to ukaze... nie je to samozrejme uplne presne...
kolko je bezpecne a kolko ti vydrzi pri urcitom napati, to ti nikto nepovie... zavisi aj od chladenia, do tych 1.4-1.45 V to je v pohode, treba ale samozrejme sledovat teploty... viac uz aj tak nema vyznam
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260