Zdravim,potrebujemporadit ohladom naplne do tlaciarne
Mam tlaciaren HP 370 ,ked dosliorginalne farby dal som ich naplnat,a asi takych 5-6 naplneni fungovali..az som raz to dal naplnit a odvtedy mi ich nechce nainstalovat...teraz som kupil nove a tie uz su tiez prazdne...nechcem kupovat nove a tak ich chcem dat znovu naplnit...
moja otzka: ci niekto nevie ci to je normalne ze po viacerych naplnaniach uz nepojdu ,a teda ci mi tieto nove(ktore dam prvykrat naplnit)...pojdu
Dakujem
Tlaciaren-cartridge
Ja by som ti k tomu povedal len tolko ... Mozes byt rad, ze si tie predchadzajuce 6x naplnil a ze tlacili. Novy ked naplnis, mal by ist na 90%, ale zaruku ti na to nikto neda. Dam ti jeden typ ... Na tejto stranke si najdi vhodnu plniacu sadu pre tvoje cartridge a mozes si ich plnit doma sam a lacnejsie ...
- presne tak...niektory cartridge ti vydrzi viac, niektory zase menej.
- je to individualne..to ze ti vydrzal 6 naplneni mozes byt len rad
- ako ti poradil jerry kup si plniace sady a pln si to sam, ale necuduj sa ked ti vydrzi len 2-3 naplnenia-myslim ten cartridge, je to normalne
- je to individualne..to ze ti vydrzal 6 naplneni mozes byt len rad
- ako ti poradil jerry kup si plniace sady a pln si to sam, ale necuduj sa ked ti vydrzi len 2-3 naplnenia-myslim ten cartridge, je to normalne
Spoiler: ukázať