paypal na slovensku

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

paypal na slovensku

Príspevok od používateľa LittleMan »

zdravim, nedavno som si vytvoril account na paypal ale zatial som si tam nepridal kartu - a to z jedineho dovodu: pri pridani karty vraj strhava 1.5€, ktore pri prvom nakupe cez tento system odrata z ceny nakupovaneho tovaru (ide iba o overenie karty, nie o poplatok)

no a preto, skor ako si tam kartu pridam, by ma zaujimalo kde na Slovensku sa da paypal vyuzit, ci ma vobec zmysel pridavat tam tu kartu alebo sa mam na to vykaslat ... poznate nejake slovenske eshopy, kde sa da platit pomocou paypal?

dik za nejake info ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Používateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Matusak »

ja som kedysi pocul informaciu ze paypal na slovensku nerozchodis :?
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

caf ak kupujes z ebaju tak ti paypal dost pomoze....tam sa to oplati....
oo tom poplatku o tom neviem skor si to zle precital alebo sa nieco zmenilo....co pouzivam a pouzivam ho na ebaj a pod dost casto vzdy som platil iba to co som kupil plus posta.....

je pravda ze tam nemam slovensku adresu a slovensku kartu...mozno slovenska byrokracia si nejaky ten poplatok zaviedla....

ale na ebaj kde drviva vecsina ine ako paypal neuznava je to fajna vec a jednoducha....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LittleMan »

to nebolo ako poplatok - iba po pridani karty jednorazove - aby si mohli overit, ci je ta karta funkcna ...

ale kazdopadne dik ...

este uvidim, ci to na nieco vyuzijem ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Ako vravi kolega, vyuzitie predovsetkym na ebay, pripadne platenie roznych online hier, na slovensku neponam eshop, ktory by bral paypal ... a este nieco take je, ze mozes posielat zo slovenska na iny paypal ucet, ale z ineho paypal uctu ti na tvoj slovensky nemozu poslat peniaze (svinstvo :E )
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

Vyuzitie u nas je nula, nula, nic... bude to kvoli tomu, ze cez nase banky sa peniaze prijimat nedaju
Me like Pentium
ps47
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa ps47 »

W!Z!K napísal:Ako vravi kolega, vyuzitie predovsetkym na ebay, pripadne platenie roznych online hier, na slovensku neponam eshop, ktory by bral paypal ... a este nieco take je, ze mozes posielat zo slovenska na iny paypal ucet, ale z ineho paypal uctu ti na tvoj slovensky nemozu poslat peniaze (svinstvo :E )
nie.uz to funguje.
3Dfx Helppage/Game Guide

Všetko čo predávam v bazári predávam aj inde, pokial nie je uvedené inak.
palee
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 19. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa palee »

aj ja tak viem, ze uz to funguje... a na eBay je to super vec... hlavne mas vsetko bez poplatkov, myslim pri plateni... ak tebe niekto plati, tak tam si nieco strhavaju...
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Nesqwik »

tak aby sme mali jasno
1) ked si prepajas kartu s uctom tak si strhnu nejaku sumu robi sa to z 2 pricin aby overili ze taky ucet naozaj je a za druhe strhnu ti trebars 1.13 Eura a ty potom do formulara musis napisat presne sumu aku ti strhli aby sa overilo ze to je naozaj tvoja karta

2)mas peniaze na ucte/karte, a mas pejpal konto s tymto uctom prepojene ALE v skutocnosti sa to chova ako keby si mal ucty 2 (jeden v banke a druhy pejpalovi)
su prepojete takze ak das neco uhradit pejpalom tak to automaticky strhava z tvojho uctu v banke ale ak mas peniaze na pejpalovom ucte (z predaja niecoho) tak tie peniaze mozes pouzit dalej nemusis ich prepisovat na svoj ucet

3) momentalna sitacia na SK je taka ze to nevyuzijes ak nejdes obchodovat v zahranici

P.S. S pejpalom len dobre skusenosti jeden [skaredeslovo]ujo[\skaredeslovo] mi neposlal vec za ktoru som zaplatil, vyplnil som staznost/formular a peniaze boli do 7 dni naspet :)
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

paypal vyuzijes na slovensku len v pripade obchodov so zahranicim, napr ucty na rapid, popripade e-bay
skill3r
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa skill3r »

a kedze pri posielani viac ako 3500 sk na tvoj ucet nieje uz ziaden poplatok tak je to super vyhodne ak si chces robit transfer penazi zo zahranicia na slovensko, budem to urcite pouzivat ked budem zase v anglicku aby som si posielal peniaze na slovensky ucet, ten poplatok je omnoho mensi akoby som vyuzil nejaku banku na poslanie penazi.
Spoiler: ukázať
Intel Core I9 - 11900K chladený pomocou Noctua NH-D15S chromax.black//MSI MPG Z590 Gaming Carbon WIFI//2x 16GB DDR4 3600Mhz CL16 G.Skill TridentZ neo//SAMSUNG SSD 980 Pro 256GB M2 PCIe + Corsair BX500 2TB SSD pre data + Western Digital Red 3TB 5400RPM 64MB SATA III pre databackup//MSI GeForce RTX 4080 Super SUPRIM X 16G//PSU FSP Fortron Hydro Ti PRO 1000W//Creative Sound Blaster Z@Creative Inspire 5.1 5100//MSI MAG 322CQR

Návrat na "Debata o všetkom"