DX10 na windows XP realita?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00

DX10 na windows XP realita?

Príspevok od používateľa Shoty »

Zaujimavy "hack" pre Windows XP ponuka ruska stranka lwgame.net. Od decembra minuleho roku je na tejto stranke ponukany instalator, ktory kniznice a subormi prebratymi z DirectX 10 nahra do Windows XP tak, aby ich vedeli pouzit hry podporujuce len toto API. co sa nepodarilo programatorom z Alky Project za viac nez jeden rok, dokazal jediny zrejme iba po rusky hovoriaci clovek za priblizne styri mesiace. Autor na fóre stranky vystupuje ako "lwgame" a publikuje svoj softver pod znackou "KM-Software". Nevie prilis dobre po anglicky a preto sa vsetky texty na stranke obmedzuju na rustinu. Aj preto mozno jeho dielo zostalo doteraz na internete pomerne dobre utajene.

link:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=53895
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
Josifek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Josifek »

Dovidenia vista \:D/ :beee:
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa kOsTi »

Skuste niekto ci to funguje... mne sa kvoli tomu nechce dosahat Win :D
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

nejak sa mi nechce verit na take zazraky :)
s pozdravom, crux.
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa cuculka »

no ja som skusala seliake verzie dx10 na xp ale ani jeden nefungoval...sice setky programi mi ukazovali ze mam 10sinu ale hrach to neslo...mozem skusit tetno...ale podla mna to nepojde lebo ked hra zisti ze pouzivam xp tak to nepojde lebo je to naprogramovane na vistu...to by muselo byt nieco aby prepisalo xp na vistu...ale to by podla mna nemalo vyznam po
po 1 treba kartu ktora podporuje dx10
po 2 traba aj vykonu kartu ktora to utiahne v dx10
po 3 ked nekto uz ma vykonnu kartu tak asi ma naistalovanu vistu...
sa to neoplati heckovat ked uz ma aj xp skoncit...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
kOsTi
VIP
VIP

cuculka: dost divne uvahy ale neberiem ti ich :)

Ako sam autor pisal na stranke tak na DX10 nie je nic take hrozne aby nemohol bezat aj pod XP, je to len jednoducho marketing MS aby to slo len pod Vistou.

A k tomu ze sa to neoplati lebo treba mat potom vykonnu grafiku... Aj vo Viste (kde je DX10) mozes hrat hry v DX9 mode takze neviem preco by to malo byt ine potom v XP :)
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

kto ma na kvalitnu DX10 grafiku, ten ma aj na ramku, ked ma na cely komp, ma aj na vistu, lebo stoji rovnako ako porovnatelna verzia XP :beee:
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

no nie kazdemu sa lubi taky uzasny system ako je vista ;)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

zdielam tento nazor Vistu moc nemusim a bude u mna keD tak len z donutenia
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
kOsTi
VIP
VIP

Ok koniec debat XP vs Vista... o tom to tu nie je :)

+ Premazane OT
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa cuculka »

no stahut sa mito nejako nedari...stahento hend vyhodito cernu tabulku malu a nic to nerobi..neva...ale ked to niekomu pojde tak som zvedava...ja som uz dlho hladala nejaky hack na 10sinu pre xp a zistila ze to nema vyznam tak som si dala vistu...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
kOsTi
VIP
VIP

No nikto este nevyskusal? :)
misog
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa misog »

no tak peto daj zalohu a vyskusaj bo tuto sa ludia nemaju k cinu :clap:
DELL LATITUDE E6400
miroh
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miroh »

nejaku dobu ten dx10 mam nainstalovany...pocitac zatial frci bez problemov...ale okrem crysis nic ine som neskusal..tam si gamesa sama nastavila detaily na custom...mal som predtym high.
Asus g751jy....
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

No len ci si bezal v DX10 alebo 9, tot otazka :)
Ja sice nemam problem pouzivat ci uz vistu alebo XP, ale tomuto by som neveril...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Návrat na "Debata o všetkom"