chcel by som vediet ci taketo nieco vobec existuje volaky interface.
by som pichol SD kartu do navigacneho a z tej karty by bol kabel ktory by bol v 2,5" disku pichnuty a pouzival by som kapacitu toho disku. nikde som take nieco nenasiel a tym padom moje nadeje asi klesaju po bod mrazu.
redukcia SD na USB
redukcia SD na USB
vsetko mi je jedno
preco by to bola lbost. som si kupil 2din navigacne do auta
je tam winCE ale pod winCE neni pristupna mechanika DVD a tak som to chcel riesit pomocou takejto redukcie ze by som potom cital obsah toho HDD
no ja este par dni pockam a mozno mudra hlava niekde v cine taketo rozhranie vynajde a ja budem stastny kupca.
je tam winCE ale pod winCE neni pristupna mechanika DVD a tak som to chcel riesit pomocou takejto redukcie ze by som potom cital obsah toho HDD
no ja este par dni pockam a mozno mudra hlava niekde v cine taketo rozhranie vynajde a ja budem stastny kupca.
vsetko mi je jedno
presne tak. musel by to nejaky radic byt. hadam sa o to niekto pokusy. snazil som sa tam rozbehat IGO my way 2007 ale toto navigacne ma nejake divne rozlisenie (416x234)
hadam zozeniem nieco co bude pasovat na toto navigacne lebo 100€ sa mi nechce davat za kartu s navigacnym.
teda ak niekto najde nejaky taky interface na toto prepojenie sd karty s hdd tak uvitam link na obchod
hadam zozeniem nieco co bude pasovat na toto navigacne lebo 100€ sa mi nechce davat za kartu s navigacnym.
teda ak niekto najde nejaky taky interface na toto prepojenie sd karty s hdd tak uvitam link na obchod
vsetko mi je jedno