PROMETHEUS napísal:cloverfield - velmi zvlastny film, ale oplati sa vidiet. cely cas je to natacane tak ze parta ludi to nataca na normalnu kameru. najviac ma dojalo ked to skoncilo a v kine sa zacali zapinat svetla a vsetci este sedeli na mieste a cakali ze co sa stane, lebo to tak blbo skoncilo ze clovek by si myslel ze je to akurat v polke filmu.
Monstrum / Cloverfield
akurat som to dopozeral na DVD, ale veeelmi dobry film ... Koniec je praveze pre mna velmi dobre urobeny. Clovek caka ze na konci bude happy end, ale nic take sa nekona. Mozno fakt len trosku jasnejsie ukoncenie filmu. Ale to je na tom to odlisne od ostatnich tuctovych filmov podobneho zanru. Zhrnutie:
- velmi realisticke ponatie filmu vdaka tomu, ze je to tocene jednou kamerou, ktorej sa herci casto prihovaraju
- Vyborne specialne efekty, ktorych je vo film tak akurat
- skvely vykon hercov
- napinavy dej od zaciatku do konca
- keby to malo este o 20 minut viac bolo by este lepsie.
-
monstrum nebolo az takym hlavnym objektom vo filme, co je super. Tymi nejasnymi zabermy na monstrum to davalo taku zvlastnu tajuplnost, ze co to vlastne utoci za bestiu. Ale na konci ked ju ukazali v celej parade, tak tam to sadlo ako rit na serbel. Velmi dobre nacasovanie.
Celkovo davam filmu takych 95%, pretoze takto urobeny katastroficky film som este nevidel.