MS Hokej 2008
Fini pili vcera finsku vodku .... to co hraju a hlavne co korculuju ?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
mam rad majstrovstva ale momentalne ma ser*e to ze ja mam rannu a neuvidim ziadny zapas co sa hra v noci. vstavam o 4 a tak radsej dam prednost spanku ako byt rozd*bany cely den.
tymto pozdravuem suseda Andreja Sekeru ktory je v nasej reprezentacii. zdar Boh a drzte sa tam v kanade.
teraz zapas s nemeckom dufam ze vyhrame aby som mohol v robote chodit s nosom hore a posmievat sa nemeckym kolegom
tymto pozdravuem suseda Andreja Sekeru ktory je v nasej reprezentacii. zdar Boh a drzte sa tam v kanade.
teraz zapas s nemeckom dufam ze vyhrame aby som mohol v robote chodit s nosom hore a posmievat sa nemeckym kolegom
vsetko mi je jedno
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
toto je dost popitchi zapas
co akoze my schceme na tych majstrovstvach? akoze A kategoria? snad vtip ne? aha no my sme porazili Norov. ahaaa no ale to mali asi blby den lebo keby sme s nimi hrali dnes tak nas rozj.bu jak dive svine.
Akoze dovi dopo dobru noc. Mozem o taky hokej a aj tych co sa nazyvaju hokejisti.
co akoze my schceme na tych majstrovstvach? akoze A kategoria? snad vtip ne? aha no my sme porazili Norov. ahaaa no ale to mali asi blby den lebo keby sme s nimi hrali dnes tak nas rozj.bu jak dive svine.
Akoze dovi dopo dobru noc. Mozem o taky hokej a aj tych co sa nazyvaju hokejisti.
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
mohli ste sa radsej vyspat .. povodne som si chcel ten zapas pozriet, ale nelutujem ze som zaspal.. len aby sme este nehrali o zachranu
aspon sa ukazalo, ze "vyber" nasich "najlepsich" európskych "hokejistov" sa nemoze porovnavat ani s muzstvami ako Nemecko, svajciarsko
EDIT: akoze chlapci, kde sme.. keD uz Visna povie ze sme korculovali jak baletky.. som zvedavy, ak sa na zvaze nic tento rok neporiesi, kto pojde reprezentovat buduci rok (aj terajsi chalani stratia entuziazmus) -- tam nas asi nabiju aj MaDari
aspon sa ukazalo, ze "vyber" nasich "najlepsich" európskych "hokejistov" sa nemoze porovnavat ani s muzstvami ako Nemecko, svajciarsko
EDIT: akoze chlapci, kde sme.. keD uz Visna povie ze sme korculovali jak baletky.. som zvedavy, ak sa na zvaze nic tento rok neporiesi, kto pojde reprezentovat buduci rok (aj terajsi chalani stratia entuziazmus) -- tam nas asi nabiju aj MaDari
Naposledy upravil/-a zachary v Ut 06. Máj, 2008, 11:45, upravené celkom 1 krát.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
uz keD aj samotni hokejisti priznali, ze boli slabsi uplne vo vsetkom, len potvrdili, kam sa radi momentalny mancaft SR
uz sa len obavam buducorocneho stretu s MaDarskom (na MS vo svajci), ktore po 70-tich rokoch postupilo do A skupiny
...to bude "opat vyprask" (ak sa pochopitelne vobec udrzime v A kategórii)
uz sa len obavam buducorocneho stretu s MaDarskom (na MS vo svajci), ktore po 70-tich rokoch postupilo do A skupiny
...to bude "opat vyprask" (ak sa pochopitelne vobec udrzime v A kategórii)