Prijimacky 2008
chalani, robim si testy na prijimacky do Brna (ten test studijnych predpokladov) a na stranke maju zverejnene udaje z minuleho roka, z ktoreho si testy robim a je tam napisane ze
Urcujicim kriteriem uspìsnosti v TSP je tzv. percentil vypocteny na zakladì poctu spravnych odpovìdi v TSP a varianty TSP, kterou uchazec psal. Kazdy uchazec tak mùze ziskat maximalnì 100. a minimalnì 1. percentil. Percentil vyjadøuje, kolik procent uchazecù podalo nizsi nebo stejny vykon.
a chcel by som si vyratat ten percentil, ale nechapem ako sa to rata...
napriklad v teste je 64 otazok, najlepsi vysledok dosiahol niekto kto mal dajme tomu 50 spravnych odpovedi, ja mam trebars 32 dobre, co je 50 % spravnych, ale ako si vyratam percentil??
je to to iste, t.j. mam percentil 50,alebo sa to rata z toho poctu spravnych odpovedi, ktore mal ten najlepsi uchadzac???? takze 34/50 = 0,64 , cize percentil 64????
dufam ze to je napisane zrozumitelne a niekto mi poradi...
ozaj a co teda , nikto z vas nejde 10.5 robit TEST STUDIJNYCH PREDPOKLADOV na nejaku z fakult Masarykovej univerzity v Brne???
Urcujicim kriteriem uspìsnosti v TSP je tzv. percentil vypocteny na zakladì poctu spravnych odpovìdi v TSP a varianty TSP, kterou uchazec psal. Kazdy uchazec tak mùze ziskat maximalnì 100. a minimalnì 1. percentil. Percentil vyjadøuje, kolik procent uchazecù podalo nizsi nebo stejny vykon.
a chcel by som si vyratat ten percentil, ale nechapem ako sa to rata...
napriklad v teste je 64 otazok, najlepsi vysledok dosiahol niekto kto mal dajme tomu 50 spravnych odpovedi, ja mam trebars 32 dobre, co je 50 % spravnych, ale ako si vyratam percentil??
je to to iste, t.j. mam percentil 50,alebo sa to rata z toho poctu spravnych odpovedi, ktore mal ten najlepsi uchadzac???? takze 34/50 = 0,64 , cize percentil 64????
dufam ze to je napisane zrozumitelne a niekto mi poradi...
ozaj a co teda , nikto z vas nejde 10.5 robit TEST STUDIJNYCH PREDPOKLADOV na nejaku z fakult Masarykovej univerzity v Brne???
VZDY predavam aj inde
- Resulter
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
no fuuuj, ty koMUNIsta (joke)
ale k veci - sice som sa tam ani nehlasil, ale ide o to, kolko ludi je sprostejsich ako ty. Teda samozrejme, ked napises dobre je vacsia sanca, ze nechas viac ludi za sebou. Ak pouzijem tvoj priklad, napises na 32, niekto na 50 (a nech je 50 plny pocet) a ak dalsich 500 ludi napise na 40, tak si na tom dost biedne, lebo by si prakticky nenechal nikoho za sebou (percentil rovny nule - exremny pripad). Ale ak by tych 500 ludi napisali na 20, a teda je jeden s 50 a ty za nim s 32, tak percentil sa veeelmi blizi k 100% (99 cela cosi).
ale k veci - sice som sa tam ani nehlasil, ale ide o to, kolko ludi je sprostejsich ako ty. Teda samozrejme, ked napises dobre je vacsia sanca, ze nechas viac ludi za sebou. Ak pouzijem tvoj priklad, napises na 32, niekto na 50 (a nech je 50 plny pocet) a ak dalsich 500 ludi napise na 40, tak si na tom dost biedne, lebo by si prakticky nenechal nikoho za sebou (percentil rovny nule - exremny pripad). Ale ak by tych 500 ludi napisali na 20, a teda je jeden s 50 a ty za nim s 32, tak percentil sa veeelmi blizi k 100% (99 cela cosi).
"If freedom is outlawed, only outlaws will have freedom."
CPU: Celeron D 2500@3100 MHz, PSU: Premier 300W, MB AsRock P4i45D+, RAM: 512MB PC 3200, VGA: GF4 MX 440 64MB 64bit, DVD-RW: LG GSA-4167B, HDD Maxtor 80GB 7200rpm
CPU: Celeron D 2500@3100 MHz, PSU: Premier 300W, MB AsRock P4i45D+, RAM: 512MB PC 3200, VGA: GF4 MX 440 64MB 64bit, DVD-RW: LG GSA-4167B, HDD Maxtor 80GB 7200rpm
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- jcdenton12
- Používateľ
a este detail
ides na
Gymnazium Trebisovska 12 alebo Osemrocne gymnazium Trebisovska 12?
ja som na osmrocnom, my sme zamerani na jazyky
stvorrocne na informu, ale nic extra z INF sa nenaucis, akurat v maturitnom rocniku ak chces tak budes drvit Pascal, inac office a take blbosti
akoze da sa, profaci su v pohode ak si urobis dobre meno a nespravas sa ako grazel od zaciatku
bo aj taki boli co sa zlepsili, ale profaci to nerespektuju
ja som makal od zaciatku a teraz subjektivne nemusim vediet az tolko ako ostatni, aby som mal rovnaku znamku
extra mozog ti urcite netreba
osobne mi staci tak hodka podvecer, lebo si toho dost pamatam z hodiny kedze pocuvam a nerospravam so susedom
dakedy uplne flakanie a dakedy aj 2 hod pred pisomkou
ja som v septime
ak este neco tak sa pytaj
ides na
Gymnazium Trebisovska 12 alebo Osemrocne gymnazium Trebisovska 12?
ja som na osmrocnom, my sme zamerani na jazyky
stvorrocne na informu, ale nic extra z INF sa nenaucis, akurat v maturitnom rocniku ak chces tak budes drvit Pascal, inac office a take blbosti
akoze da sa, profaci su v pohode ak si urobis dobre meno a nespravas sa ako grazel od zaciatku
bo aj taki boli co sa zlepsili, ale profaci to nerespektuju
ja som makal od zaciatku a teraz subjektivne nemusim vediet az tolko ako ostatni, aby som mal rovnaku znamku
extra mozog ti urcite netreba
osobne mi staci tak hodka podvecer, lebo si toho dost pamatam z hodiny kedze pocuvam a nerospravam so susedom
dakedy uplne flakanie a dakedy aj 2 hod pred pisomkou
ja som v septime
ak este neco tak sa pytaj
...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no dobre takze no ide o 4 rocny gympl ale nerad sa tu niekto uci blbosti, pokial ide o matiku a take tie logicke veci to ide rychlo ale ako nahle pride vela informacii naraz napr. v geografii, tak to pride a mozem sa aj posrat, gangster ani grazel nenisom a ako na hodine viem rovmo sediet
Inac ti profesori su v oboch gymploch rovnaki???
_______
ehm a este ake mas znamky (pre zaujimavost)
_______
- jcdenton12
- Používateľ
ano profaci su rovnaki, a vacsinou su super, aj ked niektori nadavaju, ja ich mam rad (a aj oni mna)Vacropoli napísal:no dobre takze no ide o 4 rocny gympl ale nerad sa tu niekto uci blbosti, pokial ide o matiku a take tie logicke veci to ide rychlo ale ako nahle pride vela informacii naraz napr. v geografii, tak to pride a mozem sa aj posrat, gangster ani grazel nenisom a ako na hodine viem rovmo sediet
_______
matika je pre vacsinu problem (koncom skoly integraly a derivacie)
GRF sa bezproblemu zbiflis a po pol dni netusis o com to bolo
osobne mam jednotky, najvacsi problem mi robi snad bio, kedze biologia cloveka ma vobec nezaujima
...
- jcdenton12
- Používateľ