kvalita slovenskej posty??
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja mam skusenosti len dobre,az na balenie balika, stale sa im nieco nepaci, raz je motuzik dlhy raz kratky
ale inak rychlost scool:
a nerozbili zatial nic, ako hovori gabo treba poistit
ale inak rychlost scool:
a nerozbili zatial nic, ako hovori gabo treba poistit
Spoiler: ukázať
Tak moja dnesna zasielka: V obalke mali byt pasty a skrutky, ale obalka mi prisla dotrhana a z boku jasny rez od noza alebo niecoho ostreho do polky otvorena a v nej iba tie skrutky... Ja uz naozaj neviem kde ma drzost ludi hranice!!!
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho ako zatial som si posielal/nechal posielat len velke veci = doska 2*, grafika 2*, repraky 2* a raz som aj ja posielal repro a vzdy len na dobierku. zaklad je dobre to zabalit. zatial sa nicomu nic nestalo a secko prsilo ako malo. balik priesiel do 3 pracovnych dni. sem tam som ho nevybral na 1. den lebo som nemal este secky bubaky po kope ako mali byt. problemy som nemal. kamosova mama robi veducu u nas, cize pekne mi pride listocek o zasielke a zas naopak ak by sa niekomu v ramci vychodu nieco stalo s balikom, mozem to dat preverit. otec robi vrchneho kontrolora sice bezpecnosti, ale je to jedna banda .
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Slovenska posta je najvacsi bordel aky som kedy videl, dal som si poslat mobil za 13-litrov a ty vy....ci mi ho stratili a uz je to asi 3 mesiace a reklamaciu mi este neuznali. Takyto bordel som nevidel odtedy pouzivam jedine kurierov.
Hardware
Spoiler: ukázať
No Posta je sice dost lacna, ale ked sa zaplati UPC, ta je tam vzdy zaruka, ze sa nic neposkodi a pride to na cas...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
...UPC ti toho moc nedoruciPayne napísal:No Posta je sice dost lacna, ale ked sa zaplati UPC, ta je tam vzdy zaruka, ze sa nic neposkodi a pride to na cas...
...ak mas na mysli UPS, tak zaruka, ze to pride neposkodene nie je ziadna. kludne to porusene prist moze. avsak je myslim poistenie zasielky zaratane uz v cene (do max. vysky 75000 Sk - tym cislom so si nie isty)
...co sa tyka slovenskej posty, tak mam len dobre skusenosti (rychlost, cena, spolahlivost). az na tie ich byrokraticke vystrelky ako pisal dexter
...castokrat som balik ani nepoistoval a postou presli bez problemov aj zasielky s vyssou hodnotou...
Ja mam podobny nazor ako Gabriel ... Myslim, ze ked sa to poriadne zabali do postovych krabic, tak sa tomu nic nestane ... A este jednu dobru vec maju a to obalky na cenny list. Ke si to poriadne zabalite a vlozite to do tej obalky, tak sa tomu nic nestane. Poslali sme tak uz asi 400 zasielok a vsetko je OK. Ale stane sa niekedy, ze adresa dorucenia proste nie je, alebo to nikto nevyzdvihol (hoci sa to posiela na tu istu adresu stale :o ) ...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
na denne posielam vela posty a problem sa este ikdy nevyskytol (3 roky) Ako uz niekdo spomenul, zaklad je to dobre zabalit a poslat minimalne doporucene, s poistenim je to onicom ked poustuje len do 3000 Sk a palik musim este aj oviazat. Vyborne skusenosti mam aj s DPD a TenExpres.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ja sa cudujem iba jednej veci :
ked mi posielal MaxMan VGA, tak nebola v krabici, iba v antistatickom sacku, v obycajnej obalke, poslane prvou triedou na dobierku, a doslo to neposkodene, uplne super.
A ked som si objednal hru v DVD obale, a sice doslo to tak, ze v piatok to posielali, a v pondelok to bolo z banskej bystrice ku mne, ale obal bol rozje*any, poskodeny, ale inak vsetko ok ...
Tomuto nepochopim, ako je mozne ze VGA dosla ok, ale DVD obal dojde rozje*any.
Inak na rychlost sa stazovat nemozem, je to dost rychle, nemam problem preberat zasielky, aj ked mam len 14, a to aj vo vyske cca. 3000 SKK ...
ked mi posielal MaxMan VGA, tak nebola v krabici, iba v antistatickom sacku, v obycajnej obalke, poslane prvou triedou na dobierku, a doslo to neposkodene, uplne super.
A ked som si objednal hru v DVD obale, a sice doslo to tak, ze v piatok to posielali, a v pondelok to bolo z banskej bystrice ku mne, ale obal bol rozje*any, poskodeny, ale inak vsetko ok ...
Tomuto nepochopim, ako je mozne ze VGA dosla ok, ale DVD obal dojde rozje*any.
Inak na rychlost sa stazovat nemozem, je to dost rychle, nemam problem preberat zasielky, aj ked mam len 14, a to aj vo vyske cca. 3000 SKK ...
Ja sa praveze na rychlost posty stazujem. Vsetky baliky co posielam postou (ci dobierka alebo inak) idu od 3 dni az po tyzden a pol. Je uplne jedno ci prva alebo druha trieda...chodi to ako chce.
Minule balik neprisiel po tyzdni a pol !!! a zakaznik volal ze kde je...dal som mu cislo zasielky a ta prisla na druhy den...cize tyzden aj 4 dni..ako fakt rekord. Malokrat sa stane ze pride balik za dva dni ..skor 3 az 4. V tomto je to otrasne...
Je vsak mozne ze z vychodu nechodia auta ale uz len povozy a kone...kto vie :8O:
Minule balik neprisiel po tyzdni a pol !!! a zakaznik volal ze kde je...dal som mu cislo zasielky a ta prisla na druhy den...cize tyzden aj 4 dni..ako fakt rekord. Malokrat sa stane ze pride balik za dva dni ..skor 3 az 4. V tomto je to otrasne...
Je vsak mozne ze z vychodu nechodia auta ale uz len povozy a kone...kto vie :8O:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
No ja som nikdy nemal moc problemy s Postou, ale ked posielam daco kvalitne, ta si radsej priplatim a mam pohodu...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
no prva pozitivna skusenost s postou ramky dorazili po troch dnoch a dokonca vcelku :8O: boli sice v krabici od zdroja plnej novin ale aj tak keby boli v dacom mensom..nevjem nevjem
Naposledy upravil/-a jaffar v St 23. Nov, 2005, 23:10, upravené celkom 1 krát.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Chvalabohu momentalne skusenosti s postou su az napodiv dobre. S posielanim aj prijimanim balikov. Kvalitne a niekolkonasobne zabezpecene balenie proti poskodeniu povazujem (pre istotu) za nevyhnutnost. Viac vrstiev molitanu to vzdy isti.
Ale zrejme drtiva vacsina z Vas nemala skusenosti z dorucovanim posty a balikov este za ery total komancizmu z (Dalekeho?) zapadu... Tak to byval pekny horor. Kazdy bol vtedy rad, ze mu z baliku zostalo po doruceni aspon nieco. Obsah sa vytracal na kazdom predajnom mieste a raz sa mi dokonca stalo, ze mi od "zapadonemeckych sudruhov" dorazil len obal z baliku.
Takze v sucasnej dobe je to az "nechutne" dopohody.
Ale zrejme drtiva vacsina z Vas nemala skusenosti z dorucovanim posty a balikov este za ery total komancizmu z (Dalekeho?) zapadu... Tak to byval pekny horor. Kazdy bol vtedy rad, ze mu z baliku zostalo po doruceni aspon nieco. Obsah sa vytracal na kazdom predajnom mieste a raz sa mi dokonca stalo, ze mi od "zapadonemeckych sudruhov" dorazil len obal z baliku.
Takze v sucasnej dobe je to az "nechutne" dopohody.