Letne Festivaly na SVK
Letne Festivaly na SVK
Zdravim. Leto sa nam blizi a s nim aj zabava a podobne radovanky .
Urcite mnohi z vas navstevuju festivaly ci uz kvoli kapelam, atmosfere, zabave, pivu a podobne...
Slovenske Festivaly su este v plienkach ale aj tak sa da natrafit na skutocne dobre festivaly. Chystate sa teda niekam?
Ja mam listok na Hodokvas a Pohodu uz od januara...ale nakonec to vyzera tak ze pojdem do UK,takze nestihnem nic . A TopFest ma moc nenadchol tento rok a listok sa nebude zdrazovat takze pohoda
POHODA - TN
HODOKVAS - PN
TopFest - NM
Tento rocnik Kvasu zaostava za minulym rokom...Uvidime ci sa to zmeni este...Ale najviac ma zaujiali interpreti na Pohode [Este som tam nebol a teraz je dost v pohode program,ale asi mi to nevyjde]
A TopFest ma akura tak Slayer co moc nemusim
BTW. 06.- 08.06.08 bude v DE ROCK AM RING - pravidelne vypredany festival na F1 okruhu Nürburgring [okolo 90,000 ludi ]. Davam ho do pozornosti preto ze byva kazdorocne LIVE STREAM na nete z mnozstva kapiel a oplati sa to pozerat
Urcite mnohi z vas navstevuju festivaly ci uz kvoli kapelam, atmosfere, zabave, pivu a podobne...
Slovenske Festivaly su este v plienkach ale aj tak sa da natrafit na skutocne dobre festivaly. Chystate sa teda niekam?
Ja mam listok na Hodokvas a Pohodu uz od januara...ale nakonec to vyzera tak ze pojdem do UK,takze nestihnem nic . A TopFest ma moc nenadchol tento rok a listok sa nebude zdrazovat takze pohoda
POHODA - TN
HODOKVAS - PN
TopFest - NM
Tento rocnik Kvasu zaostava za minulym rokom...Uvidime ci sa to zmeni este...Ale najviac ma zaujiali interpreti na Pohode [Este som tam nebol a teraz je dost v pohode program,ale asi mi to nevyjde]
A TopFest ma akura tak Slayer co moc nemusim
BTW. 06.- 08.06.08 bude v DE ROCK AM RING - pravidelne vypredany festival na F1 okruhu Nürburgring [okolo 90,000 ludi ]. Davam ho do pozornosti preto ze byva kazdorocne LIVE STREAM na nete z mnozstva kapiel a oplati sa to pozerat
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Vizovice - Masters of rock to isti (aj ked to nieje na SVK)
Kazdorocne tam musim byt
Vyssie menovane festivaly mi absolutne nic nehovoria......
Kazdorocne tam musim byt
Vyssie menovane festivaly mi absolutne nic nehovoria......
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit