Mam problem z HDD Seagate 80GB na Serial ATA. Pri praci s tymto diskom PC na chvilu prestane reagovat. V protokole Win XP je napisana tato hlaska : Na zaøizeni \Device\Harddisk1\D byla pøi operaci strankovani rozpoznana chyba. Pri vacsiom zatazeni disku pc zamrzne. Mrzne aj pri instalacie Windowsu ako aj v DOSE. Skusal som menit kable ako aj slot zapojenia. NIc nepomohlo. Moja zostava je EPOX 8rda3+ z 512 MB, procesor Athlon 2500+ Barton. Disk je otestovany u kamarata a u nho ide spolahlivo. On ma tiez Epox ale pre Intel.
EDIT by kOsTi: presunute...
Naposledy upravil/-a oscar_xll v Ne 03. Júl, 2005, 10:26, upravené celkom 2 krát.
na stranke vyrobcu dosky su rovnako stare ovladace ako mam doma na cd. ale prisiel som na to ze ked som dal mensie casovanie pamati tak mi to robilo neskor. nemoze to byt niecim inym?
hmm,skus teda vypnut strankovanie(ak mas dost fyzickej pamate cca 1024MB hm ty mas iba 512..)a pohraj sa aj s nastavenim pamati..,je dost mozne ze budes musiet naopak zapnut strankovanie ak je vypnute... vlastnosti systemu-uprestnit-vykon-nastavenie-moznosti nastavit..
Som zabudol napisat ze mam v Pc este HDD Maxtor 40 GB na PATA a ten mam uz 5 rokov a bezi v pohode. Problem je len zo SATA diskom ked z PATA nahravam na SATA. Ale ked mazem nic sa nedeje.