No tak default bol prosilver, ale prehodil som si to na prosilver_left ;-). Ale ikonky zostavaju nadalej nevyrazne (myslim cerveny kruh vs modry kruh).Bikermotyl napísal:skúsil si si v profile užívateľa prehodiť štýl na prosilver?
...okrem zmeny dizajnu budeš mať aj avatary napravo
Docasne vypnutie diskusneho fóra zajtra -sobota 17. maj 2008
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Docasne vypnutie diskusneho fóra zajtra -sobota 17. maj 2008
tak to je jasne, vsak ja chapem, prosilver tomu dava vacsi priestor, uvidime aky priestor bude tomu davat vas novy dizajn, ale inak suhlasimBikermotyl napísal:určite by si ani ty nechcel, aby polovicu strany zaberali len avatary, takže sa povolené rozmery zmenšovali
...ale oproti avatarom na starom fóre sú povolené rozmery väčšie
ok beriem na vedomieBikermotyl napísal:160x120pix. by mal byť už konečný stav
njn, len mne startuje photoshop asi 10 minut (nie slaby CPU, ani pomaly HDD, ale vela filtrov, brushov a pisiem)Bikermotyl napísal:...nastali u teba snáď vážne problémy s opätovným otvorením photoshopu? Utrpel si dáku ujmu, úraz, či finančnú stratu?
btw, ten photoshop som musel otvoriť kvôli tomu aj ja a nefrflem
sak pohoda, len ja som sa divil ze ked som sa to pytal tak mi nik na to nic nepovedal, vravim stacilo pisnut SS a bolo by tu o 5 prispevkov menej
_____
daj si subsilver (vcera tam este bol neviem ako teraz) alebo pockaj na new designfaugusztin napísal:No tak default bol prosilver, ale prehodil som si to na prosilver_left ;-). Ale ikonky zostavaju nadalej nevyrazne (myslim cerveny kruh vs modry kruh).Bikermotyl napísal:skúsil si si v profile užívateľa prehodiť štýl na prosilver?
...okrem zmeny dizajnu budeš mať aj avatary napravo
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
pokial ide o prehladnost a podobnost so starym forom, zvolte si temu subsiler2 ... su v nej totiz rovnake ikony ako v starom fore ...
no a zatial, kym sa pripravi vlastna tema, mohli by admini nastavit prave tento subsilver2 ako zakladnu temu, urcite je pre starych uzivatelov prehladnejsia ... a k tym docasnym krokom: mohli by ste logo phpBB nahradit logom pretaktovanie - nemalo by to zabrat vela casu ...
no a zatial, kym sa pripravi vlastna tema, mohli by admini nastavit prave tento subsilver2 ako zakladnu temu, urcite je pre starych uzivatelov prehladnejsia ... a k tym docasnym krokom: mohli by ste logo phpBB nahradit logom pretaktovanie - nemalo by to zabrat vela casu ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Sorry, nevedel som že to riešite ešte vy ... Tak ešte raz vďakacrux2005 napísal:RP + cruxbarco napísal:GJ, a vďaka za rýchle vyriešenie problému s prihlásením, menovite Gabovi
EDIT GABO - yop ja som bol len sprostredkovateľ...
Človek ide na víkend na turnaj, je bez netu a takéto zmeny ...zatiaľ som chyby nezaznamenal, je to dobré...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
otvaranie linkov v tom istom okne
- Firefox - klikaj stredným tlačidlom myšiwipe napísal:otvaranie linkov v tom istom okne
wipe napísal:otvaranie linkov v tom istom okne
EDIT: ...bude sa to riesit
tiež sme pridám k spokojným. zatiaľ mi zmena šmakuje, keď sa ešte zmení dizajn tak to bude ono. good job
aky maju pre forum prinos novy uzivatelia kategorie BOT? [Yahoo,Google]
iba indexuju obsah fora aby ho zaradovali do vyhladavania?
iba indexuju obsah fora aby ho zaradovali do vyhladavania?
sú to boti pre vyhladavace, aby mali pristup k foru, tzn. aby aj topicy boli zaradene do vyhladavania
.
teraz to forum vyzera uzastne gratulujem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Az na par veci :zwARO napísal:teraz to forum vyzera uzastne gratulujem
1) fixna sirka - na mojom monitore s rozlisenim 1680x1050 mam je na sirku vyuzitych iba 950px. Bolo by vhodne upravit styl tak, aby sa roztiahol na celu sirku (pripadne nechal maximalne taky okraj aky je na hornej strane).
2) ikonky pre zvyraznenie novych prispevkov su nadalej nevyrazne, cerveny kruzok/modry kruzok naozaj nestaci.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
jj farby design je fajn len tie nove prispevky su nevyrazne subsilver2 ma zas toto spravene a ak by sa to dalo nejak zakomponovat do noveho skinu bolo by tofaugusztin napísal: 2) ikonky pre zvyraznenie novych prispevkov su nadalej nevyrazne, cerveny kruzok/modry kruzok naozaj nestaci.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bomba , fakt. Fixna sirka je OK ,
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...