msi fx 5600 td (128mb)
xel by som dat dole ten mrnavy pasiv
da sa to spravit tak, aby mi pripadnu reklamaciu uznali???
dal by som tam nejaky velky pasiv - pasivne chladenie (iba prievan v case)
uz sa tu nieco spominalo v sekcii o grafikach, ale mna zaujima hlavne to, ci sa tie dva koliky ktore drzia pasiv daju vybrat bez zjavneho poskodenia
nerad by som od nich pocul nieco v zmysle "neodborna manipulacia"
vymena chladica na gpu => stratra zaruky???
Re: vymena chladica na gpu => stratra zaruky???
jasne ze da.Mne sa podarilo jeden odlomit a aj tak ju zrekramovalidudos napísal:msi fx 5600 td (128mb)
xel by som dat dole ten mrnavy pasiv
da sa to spravit tak, aby mi pripadnu reklamaciu uznali???
dal by som tam nejaky velky pasiv - pasivne chladenie (iba prievan v case)
uz sa tu nieco spominalo v sekcii o grafikach, ale mna zaujima hlavne to, ci sa tie dva koliky ktore drzia pasiv daju vybrat bez zjavneho poskodenia
nerad by som od nich pocul nieco v zmysle "neodborna manipulacia"
treba davat pozor(ako aj inde :oops: ) a pojde to
C2D 8200 +Arctic Extreme,BiostarP35,Ati 4770 512MB Sapphire + AcceleroS1
,2 x 1GB DDR2 A-Data Extreme 800MHz, 320GB WD SATA II, Fortron BlueStormII 500W, LCD Philips 15"
,2 x 1GB DDR2 A-Data Extreme 800MHz, 320GB WD SATA II, Fortron BlueStormII 500W, LCD Philips 15"
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Ja som mal podobny problem...chladic pasiv bol na grafike nalepeny a moc to neslo dat dole...kazdy sa toho bal, zobral som ju do Gameu kde som ju kupil a tam ho ten manik vytrhol a dal novy.
Ked mas na kolikoch tak je to bez problemov.
Ked mas na kolikoch tak je to bez problemov.
Spoiler: ukázať
Samozrejme da sa...Neviem ako sa moze niekomu podarit zlomit ten kolik, sak to sa ani neda...Normalne zmacknes, potlacis a je to...Ked tam budes davat ten velky pasiv, daj podneho taku istu pastu, aka tam bola(vacsinou je to biela pasta), nedavaj tam striebornu, ide velmi zle dole, a mohli by mat potom pindy ze neodborna manipulacia...
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Ja to dokonca nerobim ani kliestikmy.Normalne ukazovakom a palcom stlacim, potom mierne zatlacim aby sa kolik dostal tak do stredu grafiky a to iste z druhym kolikom, a nakoniec oby dva vytlacim...Potom treba trosku pootocit do jednej a do druhej strany chladic, a potiahnut a je vonkuVagabund napísal:Presne jak vravi siki sak je to uplne banalne jednoducha vec uz som to robil 100 krat a nikdy som nic neporusil kliestikmy opatrne stlacis a potlacis a on uz sam vyskoci
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|