Tak co som presiel weby, bo sa snazim kupit kossy s dozivotnou zarukou co najlacnejsie v BA, tak som narazil na toto http://www.dozivotnazaruka.sk
Tu to ma na starosti bis-audio, ale co som pozeral tak tych e-shopov co to robia je vela.
Len chcem upozornit na to kde si ich regnete, pretoze tam ich budete musiet posielat alebo chodit osobne.
Osobne:
Bis-audio je pre BA, BB, ZV a KE - adresy na stranke http://www.bisaudio.sk v sekcii kontakt.
Keby niekto vedel o inych mestach ( miestach ) kde sa daju dat osobne, tak napiste.
Dozivotna zaruka na KOSS
Dozivotna zaruka na KOSS
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Re: Dozivotna zaruka na KOSS
ja mam zatial skusenost taku ze vsetky kossy sa mi do 2 rokov (zakonna zarucna lehota) pohmkali minimalne 3x takze som si kupil nove , nejlepsie mi dopadli porta pro ktore mi stvrty krat odisli 2 dni pred koncom zaruky Teraz mam Spark Plug (raz reklamovane, odisli po dvoch mesiacoch cca)
.
Re: Dozivotna zaruka na KOSS
Mno SPARKY sú vôbec najviac reklamované slúchadla. Potom nasledujú PLUG oveľa menej. Potom KSC75 zriedkavo. KOSS PORTA skoro vôbec...maximálne takéto veci: stvrdnutý kábel u cyklistov kvôli silnému potu, prípadne odtrhnutý kábel (čo je vina zákazníka ale mení sa to)...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555