PC_Space.sk napísal:Prezident a vykonny riaditel spolocnosti Microsoft, Steve Ballmer, navstivi v stredu 21. maja po prvy krat Slovensko. Navsteva sa uskutocni v ramci európskeho turne. Dovodom jeho navstevy je dlhodoby rast biznisu, ktory Microsoft zaznamenava v oblasti strednej a vychodnej Európy. Program navstevy bude zamerany na tri oblasti, a to podporu inovacii, budovanie znalostnej ekonomiky a posilnenie vztahov s partnermi. Okrem ineho sa chce Ballmer stretnut aj s vyznamnymi predstavitelmi sukromneho, verejneho a akademickeho sektora.
Source: www.microsoft.sk
Som zvedavy, ci spravi daku show, ako ma vo zvyku. Kto nevie o com hovorim, nech skusi YouTube Dufam ze bude nejaka open-source demonstracia
Madari sa pekne predviedli... chlapcovi asi tucniaci vymrdali mozog z hlavy a nejak mu nedoslo, co robi... po anglicky to nevie, hadzat to nevie a mysli si, ze je v star treku... proste linuxacky ideal
Scorp napísal:Madari sa pekne predviedli... chlapcovi asi tucniaci vymrdali mozog z hlavy a nejak mu nedoslo, co robi... po anglicky to nevie, hadzat to nevie a mysli si, ze je v star treku... proste linuxacky ideal
Vieš aspoň, čo rozprával a prečo to spravil ? Ja sa mu vôbec nečudujem, keby toto spravila slovenská vláda čo
spravila maďarská tiež by som bol riadne nasratý.
""In March the Hungarian government made a contract with Microsoft, about licensing their software for university students and public servants (cca. 500000 ppl). The contract will last till March 2009, so only one year, and it costs (25000 Million FT = 147M $) from the taxpayers money. (just calculate: 147M/500k = 300$/man for a 1 year microsoft license, LOL )
The competitors of Microsoft hadn't had a chance, so they went to court.
Today, Ballmer came, and the court put the trial off, which is clearly illegal according to hungarian law.
And to make it more irritating, Ballmer today made another 10000 Million Ft contract with the government, for theaching Microsoft software
Well I bet, a bunch of this money landed in the ins and outs packet."
Nutil do toho niekto madarov? mohli odmietnut, takze stale neni chyba na strane Microsoftu...mal hadzat vajicka na tich co to podpisali a nie na Ballmera, taky je moj nazor