Zdravim
Mam doma PS3 ktoru pouzivam ako media centrum a skromne 2.0 "domace kino". Tak som raz browsoval po nete a nasiel som skvele kresla specialne k domacemu kinu. V amerike je stranok predavajucich takyto specializovany nabytok kopa. Na slovensku / cesku som vsak nic podobne nenasiel.
to kreslo/dvojkreslo by malo vyzerat nejako takto :
http://images.netshops.com/mgen/digimar ... =400&w=400" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hometheaterseating.com/home- ... ounger.cfm" onclick="window.open(this.href);return false;
je to jednoducho klasicka sedacka s opierkou na nohy a s miestom na napoj.
Keby ste niekto vedeli kde na Slovensku alebo Cesku sa da take nieco kupit, alebo doviezt, dajte mi prosim vediet. Aj ked je to dost mimo zamerania fora, tak dufam ze sa niekto najde . Jeden kamos hovoril ze vraj na vystave nabytku v Inchebe tento rok nieco podobne videl.
dakujem
~Rusty
Sedacka (kreslo) k domacemu kinu
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Sedacka (kreslo) k domacemu kinu
No nebol by problem zohnat sedacku ktora ma vysuvnu opierku na nohy, to sa nehana tazko, ale aj s otvorom pre napoj, to uz bude horsie, napoj ti podrzi priatelka
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Hej o to ide - ze specialne kreslo pre domace kino . Sedacka s vysuvnou podpierkou na nohy aku mal joey v priateloch je bezne dostupna vec, ktoru si mozem ist kupit hocikde. povedzme soravia interieur. To ze je to tam drahe ako svina to je vedlajsie
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus ist pozriet do R1 centra. ak nebudu mat, tak ti urcite radi objednaju, lenze to je problem, ze si to nevyskusas.
popripade ma este napadlo, ze by si si nechal nieco take vyrobit.
popripade ma este napadlo, ze by si si nechal nieco take vyrobit.
no to je amerika v ikei si pozeral?