HD 3850 Bios editor
HD 3850 Bios editor
zdravim! skusal som si pomocou jedneho navodu na nete v hex-editore editnut bios a nastavit tak viac stavy pre kartu ale jaksi mi nechcelo rozpoznat kartu potom ale vygooglil som neake zaujimave info o user-friendly bios editore pre 3850/3870, ale bolo to po nemecky a co som googlil dalej tak to bol taky starsi topic uz lebo linky na download nefungovali neviete mi niekto poradit kde by som ten softik zohnal? neaku linku trebarz alebo lepsi navod na edit biosu? lebo do pencil modu sa pustat nebudem je to prilis riskantne a nemam potenciometer a hardwarovy volt mod sa neodvazim a nemam ani mikro pajku... V biose sa vraj da nastavit max 1.372V ale aj to je o nieco lepsie ako tusim default 1.214V... Dik
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: HD 3850 Bios editor
http://www.computerbase.de/downloads/tr ... os-editor/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neslo ti to preto, lebo Checksum-16 sa ti po uprave nerovanl s povodnym, cez tento editor si len nastavis frekvencie a volty o ostatok sa postara program
Neslo ti to preto, lebo Checksum-16 sa ti po uprave nerovanl s povodnym, cez tento editor si len nastavis frekvencie a volty o ostatok sa postara program
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Re: HD 3850 Bios editor
Diky funguje super! a checksumy som mal rovnake, som sa s tym hral dlho som prepisoval ten anglicky text... neviem cim to bolo...