pROBLEMY s MONITOROM
- MarkyMark42
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 25. Apr, 2005, 20:00
pROBLEMY s MONITOROM
Ludia mam atholon 2500+ a je prataktovany na 2200Mhz fsb 200Mhz aler ten blby monitor stale hapruje a vypina a zapina sa kazdu chvilu co mam sakra spravit Na Procaku je 1,725V na Grafike 1,65V Co Mam Sakra spravit?
Naposledy upravil/-a MarkyMark42 v Po 11. Júl, 2005, 11:36, upravené celkom 1 krát.
No zrejme budes musiet taktit "setrnejsie"
Problem moze byt buD v doske alebo v zdroji, ale skor by som to tipoval na tu dosku... takto pretaktovane Ti to nedokaze dodavat grafickej karte referencne napatie a to sposobuje ze sa Ti dava do standby módu.
1. skus to nechat na referencnej frekvencii - ak to pojde, postupne zvysuj v malych krokoch FSB frekvenciu
2. skus tam dat iny zdroj (nepises aky mas zdroj, ale na tu zostavu co mas by mal bohate stacit 350W)... nieco kvalitnejsie...
ak nemas moc bubakov, celkom dobre skusenosti su s Q-Tec zdrojmi (holandsky vyrobca) - 400W Q-Tec stoji do 1.000 SK
Problem moze byt buD v doske alebo v zdroji, ale skor by som to tipoval na tu dosku... takto pretaktovane Ti to nedokaze dodavat grafickej karte referencne napatie a to sposobuje ze sa Ti dava do standby módu.
1. skus to nechat na referencnej frekvencii - ak to pojde, postupne zvysuj v malych krokoch FSB frekvenciu
2. skus tam dat iny zdroj (nepises aky mas zdroj, ale na tu zostavu co mas by mal bohate stacit 350W)... nieco kvalitnejsie...
ak nemas moc bubakov, celkom dobre skusenosti su s Q-Tec zdrojmi (holandsky vyrobca) - 400W Q-Tec stoji do 1.000 SK
Ak to bude zdrojom nepustaj sa do Q-techu, ten zdroj som mal a je to VELKY VELKY VELKY shit ved ta 400vka ma na 12V vetve 12A, to uz moj DTK ma 15A a nova revizia 18A. Ten Q tech 400Wka len tak tak utiahne A64 s754 3200 s R9600XT s jednym diskom!
No ale teraz k problemu, vrat sa k povodnym taktom a skus ci ti to robi aj tak. Ak hej tak skus inu grafaren. Ak aj na tej tak by som chybu potom hladal v doske. A skus tam popripade aj trosku silnejsi zdroj. Ak mas poruke nejaky shit to jest Mercury, MS, Frontier,Q-tech tak skus pre istotu 400W modely.
No ale teraz k problemu, vrat sa k povodnym taktom a skus ci ti to robi aj tak. Ak hej tak skus inu grafaren. Ak aj na tej tak by som chybu potom hladal v doske. A skus tam popripade aj trosku silnejsi zdroj. Ak mas poruke nejaky shit to jest Mercury, MS, Frontier,Q-tech tak skus pre istotu 400W modely.
dell noťas
- MarkyMark42
- Nový používateľ
Ja s nim osobne skusenosti nemam, ale kamarat ich montoju desiatky a zatial s tym problemy neboli Kazdopadne za tie peniaze je to lepsie ako nejaky LC, EC a podobne srandy co Ti nafukuju kondenzatory na doske.miseno napísal:Ak to bude zdrojom nepustaj sa do Q-techu, ten zdroj som mal a je to VELKY VELKY VELKY shit ved ta 400vka ma na 12V vetve 12A, to uz moj DTK ma 15A a nova revizia 18A. Ten Q tech 400Wka len tak tak utiahne A64 s754 3200 s R9600XT s jednym diskom!
- MarkyMark42
- Nový používateľ
Tak ma napada - aky mas vlastne ten monitor? Ak to je nejake LCD pripojene DVI vstupom tak problem mozeme hladat uplne indeMarkyMark42 napísal:Co ja viem je tu Model:MPA-88X aozaj na +12V je tu 15 A...Rozmyslam ze z neho bud vitiahnem ventak alebo ze predam tak za 300 neviem...uvidim podla ponuk Do riti aj s monitorom
- MarkyMark42
- Nový používateľ
Ja s nim osobne skusenosti nemam, ale kamarat ich montoju desiatky a zatial s tym problemy neboli Wink Kazdopadne za tie peniaze je to lepsie ako nejaky LC, EC a podobne srandy co Ti nafukuju kondenzatory na doske.
Co robia nafukuju kondiky to nemislis vazne s tym som sa este v zivote nestretol...To ako preco?ja SOm povedzme celkom dobry v elektrotechnike ale toto... :8O:
Co robia nafukuju kondiky to nemislis vazne s tym som sa este v zivote nestretol...To ako preco?ja SOm povedzme celkom dobry v elektrotechnike ale toto... :8O:
Presne tak.... vstupne filtracne kondenzatory... nafukne ich to ako zabu a potom ti to (doslova) vyvrhne cely obsah.... smradu je z toho... keby som to nevidel na vlastne oci takto dorasovanu dosku, tiez by som pochybovalMarkyMark42 napísal: Co robia nafukuju kondiky to nemislis vazne s tym som sa este v zivote nestretol...To ako preco?ja SOm povedzme celkom dobry v elektrotechnike ale toto... :8O:
- MarkyMark42
- Nový používateľ
- MarkyMark42
- Nový používateľ