Prosím si výkon, pretaktovanie.sk minigrid
Prosím si výkon, pretaktovanie.sk minigrid
Zdar, na rovinu... chcem si robit dobre nad peknymi obrazkami a naucit sa poriadne s Indigom, ale dokopy mojich terajsich 8GHz vykonu je malo...
preto hladam dobrovolnikov, co by namiesto ratania boinc a podobnych elektrinu zerucich blbosti dali vykon mne, spine hnusnej modrej
beriem aj AMD, za odmenu mozem dat 50GB na ftp, kupim pretaktovanie.sk ucet na rapide, poziciam dalsi hw na pitvanie A2C, zaplatim elektrinu, co to zozere... neviem, povedzte si
idealne 2 a viac jadier, rozmyslam ako poriesit zdielanie suborov cez net.. ale nieco vymyslim
siel by do toho niekto?
preto hladam dobrovolnikov, co by namiesto ratania boinc a podobnych elektrinu zerucich blbosti dali vykon mne, spine hnusnej modrej
beriem aj AMD, za odmenu mozem dat 50GB na ftp, kupim pretaktovanie.sk ucet na rapide, poziciam dalsi hw na pitvanie A2C, zaplatim elektrinu, co to zozere... neviem, povedzte si
idealne 2 a viac jadier, rozmyslam ako poriesit zdielanie suborov cez net.. ale nieco vymyslim
siel by do toho niekto?
Me like Pentium
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Re: Prosím si výkon, pretaktovanie.sk minigrid
Ak to bezi pod linuxom tak sa mozem pridat, zostava v podpise.
Mám ale upload len 10kb/s.
Mám ale upload len 10kb/s.
djk@k@du ! oNLy All
Ok beriem to . Dohodneme sa v piatok na icq. Moje amd ti pomoze:~)
Zial na linuxe toto nepobezi... jedine cez emulator, ale to je zbytocna strata vykonu
Me like Pentium
Z toho čo píšeš usudzujem že potrebuješ výkon...čiže potrebuješ Intel, čo tam aké AMD
E6300 @ 2.8GHz - môže byť?
E6300 @ 2.8GHz - môže byť?
Teoreticky môžem pomocť s T8100 @ 2,1GHz...
Super...pocitam, ze nebude problem ak sa pc kedykolvek odpoji... este nemam ale riadne vykoumany system na distribuovanie matrosu
Me like Pentium
E2160 na 3GHz a viac je k dispozicii, ale iba ak mi pride grafa bo modnuta 6600GT otocila vcera kopyta - vyskratovali sa mody
Takze dostupne su 64 aj 32bit verzie pre linux...
http://www.indigorenderer.com/joomla/in ... &Itemid=99" onclick="window.open(this.href);return false;
odporucam aj galeriu na webe, su tam krasne veci, co to dokaze
Zatial mam doma Pentium D 3GHz, Celeron D 4GHz, T5300 1.73GHz a nejake dalsie C2D notebookove
Mohol by som zacat skupovat stare netburst CPU za drobaky a zapajat aj tie )
nejake napady, ako vyriesit zdielanie suborov bez instalovania zvrhlych veci ako xdrive, alebo webdrive? Fakt nikoho nechcem nutit pchat si do systemu xdrive...Hamachi a win zdielanie by vyhovovalo kazdemu?
http://www.indigorenderer.com/joomla/in ... &Itemid=99" onclick="window.open(this.href);return false;
odporucam aj galeriu na webe, su tam krasne veci, co to dokaze
Zatial mam doma Pentium D 3GHz, Celeron D 4GHz, T5300 1.73GHz a nejake dalsie C2D notebookove
Mohol by som zacat skupovat stare netburst CPU za drobaky a zapajat aj tie )
nejake napady, ako vyriesit zdielanie suborov bez instalovania zvrhlych veci ako xdrive, alebo webdrive? Fakt nikoho nechcem nutit pchat si do systemu xdrive...Hamachi a win zdielanie by vyhovovalo kazdemu?
Me like Pentium
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Vsak a preco to nespravis klasickym sietovym renderovanim? Pokial si ludia budu musiat rucne tahat subory, renderovat ich, a potom este odosielat nazad, tak myslim, ze sa ti na to kazdy vykasle (resp. po chvili ho to prestane bavit) a nebudes mat z toho nic.
hmmm... a co moja E8200 @ 3,6Ghz... pomoze? a o co presne pojde?
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
Ved to je klasicky sietovy render, odosiela a taha sa to same... treba to len spustitzoom napísal:Vsak a preco to nespravis klasickym sietovym renderovanim? Pokial si ludia budu musiat rucne tahat subory, renderovat ich, a potom este odosielat nazad, tak myslim, ze sa ti na to kazdy vykasle (resp. po chvili ho to prestane bavit) a nebudes mat z toho nic.
Me like Pentium
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Aaaha, tak potom OK. Ved sem napis navod, parametre spustenia a hotovo. Takto tu tajnostkaris, mozno to niekedy vyskusam na nejaky cas.
Netajnostkarim, len to chcem mat co najjednoduchsie urobene
V noci som to odskusal, staci mat Hamachi, kvoli pristupu do zdielanej zlozky
Kazde dve hodiny to odosle 20MB dat...
Az bude fungovat server u A2C, poslem vsetkym cez PM blitznavod a prikaz na spustenie.. tj dnes, ci zajtra
V noci som to odskusal, staci mat Hamachi, kvoli pristupu do zdielanej zlozky
Kazde dve hodiny to odosle 20MB dat...
Az bude fungovat server u A2C, poslem vsetkym cez PM blitznavod a prikaz na spustenie.. tj dnes, ci zajtra
Me like Pentium
ako pise scorp vcera sme troska pocitali a funguje to..... Avšak mrte dlho to trva