Problem s PC
Problem s PC
Cawte mam problem s PC vsetky stare veci co som mal nainstalovane idu ale co nainstalujem teraz tak uz nejdu (zapnem pojdu takych 10s a sami sa vypnu)(napr.:San Andread,Splinter cell) a to iste aj s napriklad internetovym radiom jak otvorim stranku na ktorom hraje vypne sa napr.:opera,firefox... a to iste aj s runescape kde mam chybu??
Re: Problem s PC
napis ake zmeny si robil. Netaktol si nahodou napr procesor? Asi sa ti nieco prehrieva. Jo a napis aku mas zostavu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Nic som netaktoval z nicoho nic to zacalo
zostava
Inter celeron cpu 2.66
896 Mb ram
grafika integrovana aj zvukovka
zostava
Inter celeron cpu 2.66
896 Mb ram
grafika integrovana aj zvukovka
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
virus, spyware/malware, registre, fragmentacia, rozhaseny system, polarna ziara, slapove javy, vplyv splnu na rozmnozovanie jednobunkovcov .. to moze byt hocico, najprv si teda precisti system a potom uvidime
virus --nemam
spy a malwere--taktiez
registre-neviem
fragmentacia --kazdu nedelu(hdd z 80GB 33 volnych)
rozhaseny system --co to je?
polarna ziara--zijem na slovensku
slapove javy --ne
spln -- ee
daco ine??
spy a malwere--taktiez
registre-neviem
fragmentacia --kazdu nedelu(hdd z 80GB 33 volnych)
rozhaseny system --co to je?
polarna ziara--zijem na slovensku
slapove javy --ne
spln -- ee
daco ine??
reinstalni system, mozno sa ti naky dolezity systemovy subor pokazil
btw, "sami sa vypnu" to znamena co? Vyhodi ta naspat do win?
btw, "sami sa vypnu" to znamena co? Vyhodi ta naspat do win?
Naposledy upravil/-a newmi v St 11. Jún, 2008, 17:56, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Format C: A preinštalovať windows. Asi mu niečo nesadlo. Príčinu nájdeš ťažko -rýchlejšie je natiahnuť ho nanovo.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
rozhaseny system -- pokracuj ako ti radia newmi a robour
nerobil som si z teba srandu, len jednoducho hladat pricinu je velmi tazke pokial nemas aspon aku-taku indiciu
nerobil som si z teba srandu, len jednoducho hladat pricinu je velmi tazke pokial nemas aspon aku-taku indiciu
Mohol si aspon napisat aky system pouzivas, aky mas antivirus, aky mas antispy atd. ... tazko sa radi, ja si tiez myslim, ze to bude nieco na sposob spy, alebo take nieco. teraz sa daju na nete vselijake dobroty ponachadzat ...
Preinstalujem vyndows
Servisný balík OS Service Pack 2
Servisný balík OS Service Pack 2
Preinstalovanie bude asi najlepsi a najucinnejsi recept ... Dobre si sa rozhodol.
A napis ci to pomohlo