No popravde moc spokojny z mojim MSI nie som, je sice vykonna a rychla ale na OC sa moc nehodi aj ked mam XP1533@2200Mhz urcite by dal aj viac. Ta doska nema zopar veci ktore mi chybaju napr. znizenie voltaze. Moj staryAbit mal od 1,1V do 1,85V a tu je len hore a navyse cim vyssie dam tak tym je to nestabilnejsie...a malo by to byt naopak.Comby napísal:To by ta malo potesit, ved sam mas MSI. Ja by som tomu ich vysledku prilis nedoveroval. Ta anketa ma jeden zasadny nedostatok, a to nerozdelenie dosiek na Intel a AMD. MSI je mozno dobre pre Intel (ci je to skutocne tak neviem a ani ma to nezaujima), ale pre AMD su aj lepsie alternativy.
PS: pytal som sa znameho, aku dosku pre AMD by si kupil. Podotykam, ze sam je Intelak. Odpovedal mi Asus, Abit, MSI. Ja mu na to, co hovori na Epox? On nie, ze je to shit. No podla mna zjavne zaspal dobu... A o tom su vsetky taketo ankety. Preto doverujem jedine nazorom ludi na roznych forach.
U abitu co si nastavim v biose to aj dostanem, ale tu mozno na druhy krat :twisted:
Inak ta moja MSI ani nie je z Agemu vraj z Procy ? A den pred vianocmi sa toho moc zohnat nedalo...